Esports B92.net

Strimer, DrLupo, sakupio 1,3 miliona dolara u humanitarne svrhe

Ne žele baš svi strimeri da se obogate od strimovanja video igara, već ima i onih koji to rade iz humanitarnih razloga, kao što je DrLupo.

Milan Janković RUR
Podeli

Ovaj poznati Fortnite strimer je tokom prošle godine bio posvećen cilju da sakupi što više novca za bolnicu St. Jude Children Research koja se bori protiv malignih bolesti dece.

On je tokom svojih više časovnih strimova, od kojih je jedan trajao i 24 časa, sakupio ukupno 1,3 miliona dolara koje je poklonio u humanitarne svrhe.

Svaka čast ovom plemenitom strimeru, kao i njgeovim gledaocima koji su donirali preko potreban novac za lečenje, a nadamo se da ćemo u ovoj godini imati više ovakvih slučajeva sakupljanja novca u humanitarne svrhe.

Izvor: RUR

Ostalo

Kriminalci koriste Fortnite: Battle Royale za pranje novca

Zbog svoje popularnosti Fortnite: Battle Royale se našao u različitim formama u društvu zbog čega poprima ogromnu pažnju, i pozitivnu i negativnu. Tako imamo situaciju u kojoj je Fortnite tužen zbog plesova i navodne povrede autorskih prava, a sada je otkriveno i da se ovaj naslov koristi za pranje novca od strane kriminalaca.

Ostalo četvrtak 17.01. 16:53 Komentara: 0

Esport u kome je potrebna vrhunska kondicija

Kada danas pomislimo na esport i takmičenja u video-igrama, mahom pomislimo na naslove kao što su CS:GO, Dota 2, LoL, Overwatch… Ipak, tržište je prepuno takmičarskih igara koje imaju veliku igračku publiku, ali i veoma posvećene hardkor igrače, koji svoje veštine dovode do neverovatnih granica.

Ostalo ponedeljak 14.01. 16:38 Komentara: 1

Hearthstone: Stiže veliki set nerfova, ranije nego što smo očekivali!

Kako je već skoro dve ekspanzije Hearthstone meta poprilično ustajala, a sve zbog moći nekih starijih špilova koji već praktično godinu dana dominiraju metom, čini nam se da je vreme došlo za neke ozbiljne balans promene, ali ih nismo očekivali ovako rano, sveg par nedelja nakon ekspanzije, što je, što se nas tiče, svakako za pohvalu.

Ostalo četvrtak 20.12. 14:37 Komentara: 10
strana 1 od 2 idi na stranu