Esports B92.net

Koje video igre su trenutno najprodavanije na Steamu

Već nekoliko dana traje velika rasprodaja na Steam-u, pa smo pogledali koji naslovi se najbolje prodaju.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Kao što je i očekivano, najigranija igra na Steamu vodi i na ovoj listi. Popularni PUBG možete nabaviti po 33% manoj ceni, koja onda iznosi 19,99€.

Na drugom mestu se nalazi GTA V, što je možda i pomalo čudno, s obzirom da se ova igra pojavila još 2015. godine, ali kada njena cena iznosi samo 14,99€, mnogi ljudi ne žele da propuste ovakvu šansu.

Na trećem mestu nalazi se Monster Hunter World, igra koja je izašla u avgustu ove godine. Naslov koji ima dosta promenljive ocene i dalje stoji na relativno visokom glasu, pa sa svojom 34% manjoj ceni, nije čudno što se nalazi na ovako visokoj poziciji. Igru možete kupiti po ceni od 39.59€.

Popularna simulacija Football Manager se kao i uvek, kada su velika sniženja nalazi na dosta visokom mestu. Iako je ovu igru moguće nabaviti po znatno manjim cenama pre izlaska, ona se takođe prodaje u velikom broju i tokom novogodišnjih praznika. Ovu igru na Steamu možete preuzeti sada po ceni od 41€.

Popularni Rainbow Six Siege trenutno možete preuzeti po ceni od 8,99€ , pa ako želite da isprobate ovaj taktički šuter, sada je pravo vreme.

Ukoliko vas zanimaju naslovi jeftiniji od 5€, na toj listi možete naći sjajan izbor kvalitetnih video igara, kao što su: Fallout 3, Euro Truck Simulator 2, Left 4 Dead, Age of Empires II HD, Bioshock, Portal i mnogi drugi.

Kako ste vi zadovoljni ovom rasprodajom i da li ste bili u prilici da pazarite neku novu video igru?

Izvor: RUR

Ostalo

Hearthstone: Stiže veliki set nerfova, ranije nego što smo očekivali!

Kako je već skoro dve ekspanzije Hearthstone meta poprilično ustajala, a sve zbog moći nekih starijih špilova koji već praktično godinu dana dominiraju metom, čini nam se da je vreme došlo za neke ozbiljne balans promene, ali ih nismo očekivali ovako rano, sveg par nedelja nakon ekspanzije, što je, što se nas tiče, svakako za pohvalu.

Ostalo četvrtak 20.12. 14:37 Komentara: 10

Predstavljena evropska ženska esport liga

Iako nežniji pol odavno nije stran esportu i redovno viđamo devojke da se takmiče i na najvišim nivoima, to i dalje ipak nije na dovoljno visokom nivou, posebno kada imamo u vidu koliki broj gejmerki zapravo postoji.

Ostalo ponedeljak 19.11. 16:33 Komentara: 7

FIFA19 - Liga šampiona je stigla

Najveći dodatak u ovogodišnjoj verziji FIFA19 video igre je licenca za Ligu Šampiona. Ovo će biti jasno i onima koji nisu znali za veliki transfer ove licence sa PES na FIFA, jer je prosto nemoguće izbeći bombardovanje ovim podatkom čim prvi put uključite igru.

Ostalo ponedeljak 15.10. 14:37 Komentara: 20
strana 1 od 3 idi na stranu