Esports B92.net

Poznati strimer shroud je sklopio partnerstvo sa Heavy Metal bendom

PUBG i Fortnite strimer Majkl ”Shroud” Gžešiek je započeo saradnju sa frontmenom heavy metal benda Trivium, kako bi napravili pesmu za strim.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Shroud je nekada bio profesionalnci CS:GO igrač, ali nakon što je završio svoju karijeru, postao je jedan od najpopularnijih twitch strimera. Njegovo znanje iz CS:GO preneo je i na ostale Battle Royal naslove, pa nije ni čudo što ga smatraju za jednog od najboljih PUBG igrača.

Trivium je bend koji je osnovan 1999. godine, do sada su snimili osam albuma, od čega je poslednji objavljen prošle godine, a prodat je u preko milion primeraka. Gitarista i pevač ovog benda Met Hifi je odlučio da započne saradnju sa popularnim strimerom iz Kanade, pa mu je napravio pesmu za njegove buduće strimove i klipove. Met, koji inače i sam strimuje, izjavio je da je bio oduševljen što je imao priliku da radi na ovom projektu, a pesmu koju je okačio na svom YouTube kanalu možete poslušati ispod na linku.

Izvor: RUR

Ostalo

Hearthstone: Stiže veliki set nerfova, ranije nego što smo očekivali!

Kako je već skoro dve ekspanzije Hearthstone meta poprilično ustajala, a sve zbog moći nekih starijih špilova koji već praktično godinu dana dominiraju metom, čini nam se da je vreme došlo za neke ozbiljne balans promene, ali ih nismo očekivali ovako rano, sveg par nedelja nakon ekspanzije, što je, što se nas tiče, svakako za pohvalu.

Ostalo četvrtak 20.12. 14:37 Komentara: 10

Predstavljena evropska ženska esport liga

Iako nežniji pol odavno nije stran esportu i redovno viđamo devojke da se takmiče i na najvišim nivoima, to i dalje ipak nije na dovoljno visokom nivou, posebno kada imamo u vidu koliki broj gejmerki zapravo postoji.

Ostalo ponedeljak 19.11. 16:33 Komentara: 7

FIFA19 - Liga šampiona je stigla

Najveći dodatak u ovogodišnjoj verziji FIFA19 video igre je licenca za Ligu Šampiona. Ovo će biti jasno i onima koji nisu znali za veliki transfer ove licence sa PES na FIFA, jer je prosto nemoguće izbeći bombardovanje ovim podatkom čim prvi put uključite igru.

Ostalo ponedeljak 15.10. 14:37 Komentara: 20
strana 1 od 3 idi na stranu