PUBG sa dolaskom nove mape ponovo ima preko milion igrača na Steamu

Od igra koje je prehtodne godine sama sebi obarala rekorde po broju konkurentnih igrača, PUBG je polako gubio igrača zbog nekih očiglednih grešaka developera, pa je tako broj konkurentnih igrača u novembru spao i ispod milion.

Izvor: Milan Jankoviæ RUR

Nedelja, 23.12.2018.

14:46

PUBG sa dolaskom nove mape ponovo ima preko milion igrača na Steamu

Međutim, dolazak zimske mape, zvane Vikendi, u ovaj Battle Royale šuter je uspeo da povrati znatan broj igrača, pa je broj njih koji u jednom trenutku igraju ponovo prešao milion igrača, tačnije 1,109,766 prema sajtu SteamCharts.

Tako je, ova brojka je vezana samo za PC paltfromu dok brojke konkurentnih igrača za PS4 i Xbox One trenutno nisu poznate.

Vikendi mapa je dosta dobro prihvaćena od strane zajednice, jer donosi dosta drugačiji gejmplej u odnosu na onaj koji je prisutan na starijim mapama, a i nova mehanika padobrana je odlično implementirana u igru.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: