Esports B92.net

WarCraft 3: Padash je novi Games.CON šampion!

Po treći put je u organizaciji RUR Esport održan turnir u svima nam omiljenoj strategiji WarCraft 3.

Nikola Savić RUR
Podeli

Kultna Blizzardova RTS igra tradicionalno privlači veliko interesovanje, pa je i ovoga puta bilo prijavljeno 16 takmičara, više nego dovoljno za kvalitetan turnir.

Nažalost, ni ove godine naš najbolji igrač i šampion RUR WarCraft 3 turnira na Games.CON 2016, Rudan, nije učestvovao jer nije bio u zemlji, ali je sa druge strane to značilo i uzbudljiviju borbu za titulu.

Favoriti su svakako bili AtheistP i Ajk, doskorašnji RLB koji su sada članovi lvlUP. Ipak, da stvari budu uzbudljive potrudio se Padash, koji je najpre izbacio Atheista u finalu losera, a zatim je dobio i Ajka u velikom finalu i tako pokazao da naša scena ima zaista veliki broj kvalitetnih igrača na svim stranama i da svako može da konkuriše za titulu šampiona.

Kao i uvek do sada, WarCraft 3 zajednica je pre svega bila tu da bi se zabavila i družila, i pritom pokazala da je WarCraft 3 kod nas i dalje jako živa igra, i što se tiče popularnosti i što se tiče kvaliteta igrača.

Mi pobedniku, ali i svim učesnicima, čestitamo i nadamo se da se vidimo i sledeće godine, ovoga puta sa WarCraft 3 Reforged!

Izvor: RUR

Ostalo

Predstavljena evropska ženska esport liga

Iako nežniji pol odavno nije stran esportu i redovno viđamo devojke da se takmiče i na najvišim nivoima, to i dalje ipak nije na dovoljno visokom nivou, posebno kada imamo u vidu koliki broj gejmerki zapravo postoji.

Ostalo ponedeljak 19.11. 16:33 Komentara: 7

FIFA19 - Liga šampiona je stigla

Najveći dodatak u ovogodišnjoj verziji FIFA19 video igre je licenca za Ligu Šampiona. Ovo će biti jasno i onima koji nisu znali za veliki transfer ove licence sa PES na FIFA, jer je prosto nemoguće izbeći bombardovanje ovim podatkom čim prvi put uključite igru.

Ostalo ponedeljak 15.10. 14:37 Komentara: 20
strana 1 od 3 idi na stranu