WarCraft 3: Padash je novi Games.CON šampion!

Po treći put je u organizaciji RUR Esport održan turnir u svima nam omiljenoj strategiji WarCraft 3.

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Sreda, 05.12.2018.

16:11

WarCraft 3: Padash je novi Games.CON šampion!

Kultna Blizzardova RTS igra tradicionalno privlači veliko interesovanje, pa je i ovoga puta bilo prijavljeno 16 takmičara, više nego dovoljno za kvalitetan turnir.

Nažalost, ni ove godine naš najbolji igrač i šampion RUR WarCraft 3 turnira na Games.CON 2016, Rudan, nije učestvovao jer nije bio u zemlji, ali je sa druge strane to značilo i uzbudljiviju borbu za titulu.

Favoriti su svakako bili AtheistP i Ajk, doskorašnji RLB koji su sada članovi lvlUP. Ipak, da stvari budu uzbudljive potrudio se Padash, koji je najpre izbacio Atheista u finalu losera, a zatim je dobio i Ajka u velikom finalu i tako pokazao da naša scena ima zaista veliki broj kvalitetnih igrača na svim stranama i da svako može da konkuriše za titulu šampiona.

Kao i uvek do sada, WarCraft 3 zajednica je pre svega bila tu da bi se zabavila i družila, i pritom pokazala da je WarCraft 3 kod nas i dalje jako živa igra, i što se tiče popularnosti i što se tiče kvaliteta igrača.

Mi pobedniku, ali i svim učesnicima, čestitamo i nadamo se da se vidimo i sledeće godine, ovoga puta sa WarCraft 3 Reforged!

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: