Esports B92.net

WarCraft 3: Padash je novi Games.CON šampion!

Po treći put je u organizaciji RUR Esport održan turnir u svima nam omiljenoj strategiji WarCraft 3.

Nikola Savić RUR
Podeli

Kultna Blizzardova RTS igra tradicionalno privlači veliko interesovanje, pa je i ovoga puta bilo prijavljeno 16 takmičara, više nego dovoljno za kvalitetan turnir.

Nažalost, ni ove godine naš najbolji igrač i šampion RUR WarCraft 3 turnira na Games.CON 2016, Rudan, nije učestvovao jer nije bio u zemlji, ali je sa druge strane to značilo i uzbudljiviju borbu za titulu.

Favoriti su svakako bili AtheistP i Ajk, doskorašnji RLB koji su sada članovi lvlUP. Ipak, da stvari budu uzbudljive potrudio se Padash, koji je najpre izbacio Atheista u finalu losera, a zatim je dobio i Ajka u velikom finalu i tako pokazao da naša scena ima zaista veliki broj kvalitetnih igrača na svim stranama i da svako može da konkuriše za titulu šampiona.

Kao i uvek do sada, WarCraft 3 zajednica je pre svega bila tu da bi se zabavila i družila, i pritom pokazala da je WarCraft 3 kod nas i dalje jako živa igra, i što se tiče popularnosti i što se tiče kvaliteta igrača.

Mi pobedniku, ali i svim učesnicima, čestitamo i nadamo se da se vidimo i sledeće godine, ovoga puta sa WarCraft 3 Reforged!

Izvor: RUR

Ostalo

Hearthstone: Stiže veliki set nerfova, ranije nego što smo očekivali!

Kako je već skoro dve ekspanzije Hearthstone meta poprilično ustajala, a sve zbog moći nekih starijih špilova koji već praktično godinu dana dominiraju metom, čini nam se da je vreme došlo za neke ozbiljne balans promene, ali ih nismo očekivali ovako rano, sveg par nedelja nakon ekspanzije, što je, što se nas tiče, svakako za pohvalu.

Ostalo četvrtak 20.12. 14:37 Komentara: 10

Predstavljena evropska ženska esport liga

Iako nežniji pol odavno nije stran esportu i redovno viđamo devojke da se takmiče i na najvišim nivoima, to i dalje ipak nije na dovoljno visokom nivou, posebno kada imamo u vidu koliki broj gejmerki zapravo postoji.

Ostalo ponedeljak 19.11. 16:33 Komentara: 7

FIFA19 - Liga šampiona je stigla

Najveći dodatak u ovogodišnjoj verziji FIFA19 video igre je licenca za Ligu Šampiona. Ovo će biti jasno i onima koji nisu znali za veliki transfer ove licence sa PES na FIFA, jer je prosto nemoguće izbeći bombardovanje ovim podatkom čim prvi put uključite igru.

Ostalo ponedeljak 15.10. 14:37 Komentara: 20
strana 1 od 3 idi na stranu