Esports B92.net

Najavljen remaster WarCraft 3 – Warcraft 3: Reforged!

Jedna od najuzbudljivijih i verovatno najvećih vesti večeras sa otvaranja BlizzCona jeste nešto zbog čega ovde u redakciji mnogi tridesetogodišnjaci sada liju suze radosnice – najavljen je rimejk legendarne strategije WarCraft 3 pod imenom – Warcraft 3: Reforged!

Nikola Savić RUR
Podeli

U pitanju je remaster, ali koji izgleda praktično kao nova igra, sa neverovatnim novim vizualima, imajući u vidu da je 15 godina stara, od kojih nam se posebno sviđa kako unikatno izgledaju novi heroji, ali je osveženje dobilo sve – mape, jedinice, zgrade, kampovi, korisnički interfejs, kao i sve kampanje iz igre.

Što se balansa tiče, igra će zadržati sve ono što se sa balansom radi u aktuelnoj WarCraft III verziji igre, a koja poslednjih meseci dobija jako puno podrške i balansiranja, sa patchom 1.30.

Urađen je i potpuno novi uvodni sinematik, a ispod možete videti gejmplej trejler igre. Za ostale detalje i više snimaka i slika, posetite zvaničnu stranicu igre, a mi jedva čekamo da testiramo beta demo!

Izvor: RUR

Ostalo

Predstavljena evropska ženska esport liga

Iako nežniji pol odavno nije stran esportu i redovno viđamo devojke da se takmiče i na najvišim nivoima, to i dalje ipak nije na dovoljno visokom nivou, posebno kada imamo u vidu koliki broj gejmerki zapravo postoji.

Ostalo ponedeljak 19.11. 16:33 Komentara: 7

FIFA19 - Liga šampiona je stigla

Najveći dodatak u ovogodišnjoj verziji FIFA19 video igre je licenca za Ligu Šampiona. Ovo će biti jasno i onima koji nisu znali za veliki transfer ove licence sa PES na FIFA, jer je prosto nemoguće izbeći bombardovanje ovim podatkom čim prvi put uključite igru.

Ostalo ponedeljak 15.10. 14:37 Komentara: 20

Real Madrid predstavio eSports arenu

Legendarni “kraljevski” klub je ovih dana predstavio plan za obnovu i redizajn čuvenog stadiona Santijago Bernabeu, koji bi bo planu trebao “kraljevima” da donese dodatnih 150 miliona evra zarade godišnje. Radovi na redizajnu bi trebalo da krenu početkom naredne godine i prema procenama, koštaće nekih 525 miliona evra.

Ostalo petak 28.09. 13:54 Komentara: 2
strana 1 od 3 idi na stranu