U Italiji održan turnir u crkvi iz 13. veka

U jednom italjinskom Gradu, završnica Italian Esports Opena igra se u Dominikanskom Manastiru San-Romano. Manastir je sagrađen 1281. godine, a interijer crkve, takav, kakav je danas, izgrađen je u 17. veku.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 01.11.2018.

17:32

U Italiji održan turnir u crkvi iz 13. veka

Grad po imenu Luka nalazi se u srednjem delu Italije, a poznat je po gotovu netaknutom starom gradu, okruženim zidinama, iz vremena renesanse.

Sada se održava turnir iz Quake-a, a ovo nije prvi put da je ova crkva odobrila ovakva dešavanja, pošto su i 2016. godine održani turniri iz Hearthstone-a, Starcrafta i Overwatcha. Odmah po završetku ovogodišnjeg Quake-a, održaće se i jedan Leage of Legends turnir. Iako ovo nije veliki turnir, nismo očekivali da bi jedna crkva odobrila ovakakv događaj. Da li je po vama ovo dobar potez crkve, koja će možda na ovaj način privući posetioce, ili ovo ipak nije nešto što treba u crkvi da se održava?

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: