Esports B92.net

U Italiji održan turnir u crkvi iz 13. veka

U jednom italjinskom Gradu, završnica Italian Esports Opena igra se u Dominikanskom Manastiru San-Romano. Manastir je sagrađen 1281. godine, a interijer crkve, takav, kakav je danas, izgrađen je u 17. veku.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Grad po imenu Luka nalazi se u srednjem delu Italije, a poznat je po gotovu netaknutom starom gradu, okruženim zidinama, iz vremena renesanse.

Sada se održava turnir iz Quake-a, a ovo nije prvi put da je ova crkva odobrila ovakva dešavanja, pošto su i 2016. godine održani turniri iz Hearthstone-a, Starcrafta i Overwatcha. Odmah po završetku ovogodišnjeg Quake-a, održaće se i jedan Leage of Legends turnir. Iako ovo nije veliki turnir, nismo očekivali da bi jedna crkva odobrila ovakakv događaj. Da li je po vama ovo dobar potez crkve, koja će možda na ovaj način privući posetioce, ili ovo ipak nije nešto što treba u crkvi da se održava?

Izvor: RUR

Ostalo

Predstavljena evropska ženska esport liga

Iako nežniji pol odavno nije stran esportu i redovno viđamo devojke da se takmiče i na najvišim nivoima, to i dalje ipak nije na dovoljno visokom nivou, posebno kada imamo u vidu koliki broj gejmerki zapravo postoji.

Ostalo ponedeljak 19.11. 16:33 Komentara: 7

FIFA19 - Liga šampiona je stigla

Najveći dodatak u ovogodišnjoj verziji FIFA19 video igre je licenca za Ligu Šampiona. Ovo će biti jasno i onima koji nisu znali za veliki transfer ove licence sa PES na FIFA, jer je prosto nemoguće izbeći bombardovanje ovim podatkom čim prvi put uključite igru.

Ostalo ponedeljak 15.10. 14:37 Komentara: 20

Real Madrid predstavio eSports arenu

Legendarni “kraljevski” klub je ovih dana predstavio plan za obnovu i redizajn čuvenog stadiona Santijago Bernabeu, koji bi bo planu trebao “kraljevima” da donese dodatnih 150 miliona evra zarade godišnje. Radovi na redizajnu bi trebalo da krenu početkom naredne godine i prema procenama, koštaće nekih 525 miliona evra.

Ostalo petak 28.09. 13:54 Komentara: 2
strana 1 od 3 idi na stranu