Legendarni Majkl Džordan investira u esports organzaciju

Da popularni sportisti, a posebno velikani NBA lige, vole da investiraju u esport odavno nije neka novina, ali uvek nas prijatno iznenadi kada vidimo da se ovako velika imena vezuju za esport.

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Petak, 26.10.2018.

13:50

Legendarni Majkl Džordan investira u esports organzaciju

Nedavno je Kris Boš postao “stariji brat” Gen.G igrača, a već odavno su u esport investirali takvi velikani košarke kao što su Pol Džordž koji ima sopstveni tim, dok je Šakil O’Nil još pre dve i po godine bio među prvima koji su uložili ozbiljan novac u esport,kao i Rik Foks sa timom Echo Fox. Naravno, tu su i brojni NBA timovi koji su osnovali svoja esport odeljenja kao celina.

Sada nam u esport dolazi i onaj najveći, legenda ovog sporta i čovek koji je obeležio košarku 90-ih godina, čuveni broj 23 u Bulsima, Majkl Džordan. Džordan postaje jedan od vlasnika Team Liquida, i to preko njihove majke firme Axiomatic, u koju je Džordan, zajedno sa grupom drugih investitora, nedavno uložio 26 miliona dolara.

Džordan je tako postao poslovni partner sa jednom drugom NBA legendom, koji je 2016. otkupio Team Liquid – Medžik Džonsonom.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

19 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: