Esports B92.net

Prijavite se za najveći PUBG turnir u Srbiji

Good Game i Game Centar su rešili da obraduju sve fanove popularnog Battle Royale naslova PUBG, organizacijom velikog PUBG turnira u Novom Sadu.

nikola savić klan rur
Podeli

Turnir će se održati upravo u najvećoj novosadskoj igraonici Good Game, 28. oktobra, a pod pokroviteljstvom prodavnice video-igara i gejming opreme Game Centar, koja i daruje robne nagrade za turnir.

Prijave za turnir je potrebno izvršiti najkasnije do 25. oktobra, a učešće je 2000 dinara po timu, odnosno duetu. Igraće se DUO FPP na mapama Erangel i Miramar.

Nagrade su robne, u vrednosti od preko 90 000 dinara i obezbeđene su za timove koji osvoje prvih šest mesta.

Broj ekipa je ograničen, tako da požurite i prijavite na vreme svoju ekipe, a o načinu prijave, brojnim nagradama i ostalim detaljima, saznajte više na zvaničnoj stranici turnira, prateći ovaj link.

Ostalo

FIFA19 - Liga šampiona je stigla

Najveći dodatak u ovogodišnjoj verziji FIFA19 video igre je licenca za Ligu Šampiona. Ovo će biti jasno i onima koji nisu znali za veliki transfer ove licence sa PES na FIFA, jer je prosto nemoguće izbeći bombardovanje ovim podatkom čim prvi put uključite igru.

Ostalo ponedeljak 15.10. 14:37 Komentara: 20

Real Madrid predstavio eSports arenu

Legendarni “kraljevski” klub je ovih dana predstavio plan za obnovu i redizajn čuvenog stadiona Santijago Bernabeu, koji bi bo planu trebao “kraljevima” da donese dodatnih 150 miliona evra zarade godišnje. Radovi na redizajnu bi trebalo da krenu početkom naredne godine i prema procenama, koštaće nekih 525 miliona evra.

Ostalo petak 28.09. 13:54 Komentara: 2
strana 1 od 3 idi na stranu