Prijavite se za najveći PUBG turnir u Srbiji

Good Game i Game Centar su rešili da obraduju sve fanove popularnog Battle Royale naslova PUBG, organizacijom velikog PUBG turnira u Novom Sadu.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Subota, 20.10.2018.

17:37

Prijavite se za najveći PUBG turnir u Srbiji

Turnir će se održati upravo u najvećoj novosadskoj igraonici Good Game, 28. oktobra, a pod pokroviteljstvom prodavnice video-igara i gejming opreme Game Centar, koja i daruje robne nagrade za turnir.

Prijave za turnir je potrebno izvršiti najkasnije do 25. oktobra, a učešće je 2000 dinara po timu, odnosno duetu. Igraće se DUO FPP na mapama Erangel i Miramar.

Nagrade su robne, u vrednosti od preko 90 000 dinara i obezbeđene su za timove koji osvoje prvih šest mesta.

Broj ekipa je ograničen, tako da požurite i prijavite na vreme svoju ekipe, a o načinu prijave, brojnim nagradama i ostalim detaljima, saznajte više na zvaničnoj stranici turnira, prateći ovaj link.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: