Esports B92.net

Poznati fudbaler, Dele Ali, je novi gejming ambasador brenda HyperX

Popularni proizvođač memorija i periferija, HyperX, nastavio je da širi svoj brend preko zaštitnih lica koja će prezentovati kompaniju.

Nikola Savić RUR
Podeli

Najnoviji ambasador kompanije biće mladi fudbaler Totenhema, Dele Ali. Ovaj dvadesetdvogodišnjak pruža odlične partije za svoj matični tim, a ovog leta je i branio boje reprezentacije na Svetkom prvenstvu u Rusiji. Među fudbalerima je poznat privatno kao strastveni gejmer, koji čak i strimuje na svom Twitchu kanalu, pa je i prirodno što je HyperX uzeuo upravo njega kao gejming ambasadora.

Ovakvi potezi kompanije HyperX, koja već od ranije ima sponzorske ugovore sa sportistima kao što su DžuDžu Smit-Šuster (NFL) i NBA košarkaši Diaron Foks i Gordon Hejvard, dolaze potpuno prirodno, imajući na umu sve uvezaniju sponu između esporta i tradicionalnog sporta, pa tako i HyperX kroz sportiste koji su gejmeri sebi otvara novu publiku i nova neistražena tržišta za reklamiranje nekih matično gejmerskih kompanija.

Izvor: RUR

Ostalo

FIFA19 - Liga šampiona je stigla

Najveći dodatak u ovogodišnjoj verziji FIFA19 video igre je licenca za Ligu Šampiona. Ovo će biti jasno i onima koji nisu znali za veliki transfer ove licence sa PES na FIFA, jer je prosto nemoguće izbeći bombardovanje ovim podatkom čim prvi put uključite igru.

Ostalo ponedeljak 15.10. 14:37 Komentara: 20

Real Madrid predstavio eSports arenu

Legendarni “kraljevski” klub je ovih dana predstavio plan za obnovu i redizajn čuvenog stadiona Santijago Bernabeu, koji bi bo planu trebao “kraljevima” da donese dodatnih 150 miliona evra zarade godišnje. Radovi na redizajnu bi trebalo da krenu početkom naredne godine i prema procenama, koštaće nekih 525 miliona evra.

Ostalo petak 28.09. 13:54 Komentara: 2
strana 1 od 3 idi na stranu