Obnovljen ugovor između Ninjas in Pyjamas i Betway, vredan milione

Poznata esport organizacija Ninjas in Pyjamas ponovo će i u naredne tri godine nositi oznaku svetski poznate kladioničarske platforme Betway.

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Četvrtak, 11.10.2018.

15:37

Obnovljen ugovor između Ninjas in Pyjamas i Betway, vredan milione

Betway i NiP imaju dugu istoriju saradnje, koja je avgusta prošle godine morala biti prekinuta zato što su nindže ušle u EULCS, najviši evropski LoL šampionat, a Riot Games izričito zabranjuje kockarnice kao sponzore.

Tada je rečeno da će se naći način da se ugovor obnovi na individualnim nivoima, ali kako NiP više nije u EULCS, ugovor je ovoga puta globalni (za sve timove i igre koje NiP ima). Trajaće tri godine, vredan je “sedam cifara” (nije rečeno tačno koliko) i uključuje poziciju logoa na dresovima, unutar trening kuće, na zvaničnim portalima tima, kao i korišćenje sadržaja igrača za potrebe reklamiranja brenda.

Ninjas in Pyjamas ima i svoj Dota 2 tim, a čini se da je ovog leta, preg The International, postojao nalet onlajn kladionica kao nikada do sada, spremnih da sponzorišu Dota 2 timove.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: