Esports B92.net

Obnovljen ugovor između Ninjas in Pyjamas i Betway, vredan milione

Poznata esport organizacija Ninjas in Pyjamas ponovo će i u naredne tri godine nositi oznaku svetski poznate kladioničarske platforme Betway.

Nikola Savić RUR
Podeli

Betway i NiP imaju dugu istoriju saradnje, koja je avgusta prošle godine morala biti prekinuta zato što su nindže ušle u EULCS, najviši evropski LoL šampionat, a Riot Games izričito zabranjuje kockarnice kao sponzore.

Tada je rečeno da će se naći način da se ugovor obnovi na individualnim nivoima, ali kako NiP više nije u EULCS, ugovor je ovoga puta globalni (za sve timove i igre koje NiP ima). Trajaće tri godine, vredan je “sedam cifara” (nije rečeno tačno koliko) i uključuje poziciju logoa na dresovima, unutar trening kuće, na zvaničnim portalima tima, kao i korišćenje sadržaja igrača za potrebe reklamiranja brenda.

Ninjas in Pyjamas ima i svoj Dota 2 tim, a čini se da je ovog leta, preg The International, postojao nalet onlajn kladionica kao nikada do sada, spremnih da sponzorišu Dota 2 timove.

Izvor: RUR

Ostalo

FIFA19 - Liga šampiona je stigla

Najveći dodatak u ovogodišnjoj verziji FIFA19 video igre je licenca za Ligu Šampiona. Ovo će biti jasno i onima koji nisu znali za veliki transfer ove licence sa PES na FIFA, jer je prosto nemoguće izbeći bombardovanje ovim podatkom čim prvi put uključite igru.

Ostalo ponedeljak 15.10. 14:37 Komentara: 20

Real Madrid predstavio eSports arenu

Legendarni “kraljevski” klub je ovih dana predstavio plan za obnovu i redizajn čuvenog stadiona Santijago Bernabeu, koji bi bo planu trebao “kraljevima” da donese dodatnih 150 miliona evra zarade godišnje. Radovi na redizajnu bi trebalo da krenu početkom naredne godine i prema procenama, koštaće nekih 525 miliona evra.

Ostalo petak 28.09. 13:54 Komentara: 2
strana 1 od 3 idi na stranu