Ninja i Travis Scott su zvezde nove Samsung Galaxy reklame

Samsung, jedna od najvećih svetskih kompanija je sinoć objavila novu reklamu za Samsung Galaxy uređaje, koja je bazirana na svetski poznatoj igri, Fortnite-u.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 02.10.2018.

18:00

Ninja i Travis Scott su zvezde nove Samsung Galaxy reklame

Glavni junak ove reklame je mlada devojka koja nakon pobede u igri, dobija poziv da igra za lokalnu prodavnicu igara. Nakon nove pobede dobija poziv od muzičara Trevisa Skota, da bi je na kraju pozvao Ninja da igra za nacionalni tim. Taman kad treba da krenu da igraju svoj najveći meč, ona se vraća u realnost, u svoju sobu, u kojoj je reklama i započela.

Samsung je samo još jedna u nizu od kompanija koja koristi profesionalne gejmere u svojim reklamama. Iako je cilj ove reklame da promoviše Samsung proizvode, ova reklama takođe promoviše Fortnite, pa samim tim ukoliko kupite Galaxy Note 9 ili Galaxy Tab S4, dobiajte Fortnite skinove ekskluzivne za taj proizvod.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: