Esports B92.net

Ninja i Travis Scott su zvezde nove Samsung Galaxy reklame

Samsung, jedna od najvećih svetskih kompanija je sinoć objavila novu reklamu za Samsung Galaxy uređaje, koja je bazirana na svetski poznatoj igri, Fortnite-u.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Glavni junak ove reklame je mlada devojka koja nakon pobede u igri, dobija poziv da igra za lokalnu prodavnicu igara. Nakon nove pobede dobija poziv od muzičara Trevisa Skota, da bi je na kraju pozvao Ninja da igra za nacionalni tim. Taman kad treba da krenu da igraju svoj najveći meč, ona se vraća u realnost, u svoju sobu, u kojoj je reklama i započela.

Samsung je samo još jedna u nizu od kompanija koja koristi profesionalne gejmere u svojim reklamama. Iako je cilj ove reklame da promoviše Samsung proizvode, ova reklama takođe promoviše Fortnite, pa samim tim ukoliko kupite Galaxy Note 9 ili Galaxy Tab S4, dobiajte Fortnite skinove ekskluzivne za taj proizvod.

Izvor: RUR

Ostalo

FIFA19 - Liga šampiona je stigla

Najveći dodatak u ovogodišnjoj verziji FIFA19 video igre je licenca za Ligu Šampiona. Ovo će biti jasno i onima koji nisu znali za veliki transfer ove licence sa PES na FIFA, jer je prosto nemoguće izbeći bombardovanje ovim podatkom čim prvi put uključite igru.

Ostalo ponedeljak 15.10. 14:37 Komentara: 20

Real Madrid predstavio eSports arenu

Legendarni “kraljevski” klub je ovih dana predstavio plan za obnovu i redizajn čuvenog stadiona Santijago Bernabeu, koji bi bo planu trebao “kraljevima” da donese dodatnih 150 miliona evra zarade godišnje. Radovi na redizajnu bi trebalo da krenu početkom naredne godine i prema procenama, koštaće nekih 525 miliona evra.

Ostalo petak 28.09. 13:54 Komentara: 2
strana 1 od 3 idi na stranu