Esports B92.net

12 esports turnira za domaće igrače na Games.con 2018, prijave u toku

Najveći srpski gejming festival će ove godine ugostiti još više esports takmičara sa još većim nagradnim fondovima.

SyS RUR
Podeli

Overwatch, Hearthstone, FIFA i PES, samo su neki od naslova u kojima će najbolji domaći esportisti moći da pokažu veštine i takmiče se za nagrade tokom trećeg Games.con festivala. U nešto ranijem terminu ove godine, od 30. novembra do 2. decembra, najveći domaći gejming festival će ugostiti još više posetilaca u halama 1, 1, 1A i 2 beogradskog sajma. Što se tiče esports sadržaja, RUR Esports je priredio još veće kapacitete za domaće igrače, u velikom broju najpopularnijih esports naslova.

Kao i prošle godine, tu su naslovi za igrače koji vole esportove zasnovane na pravim sportovima, fanove Blizzard igara, ili poštovaoce tradicionalnijih naslova.

Više o samim turnirima i načinima da zaigrate solo ili sa vašim timom tokom Games.con 2018 saznajte OVDE.

Ostalo

FIFA19 - Liga šampiona je stigla

Najveći dodatak u ovogodišnjoj verziji FIFA19 video igre je licenca za Ligu Šampiona. Ovo će biti jasno i onima koji nisu znali za veliki transfer ove licence sa PES na FIFA, jer je prosto nemoguće izbeći bombardovanje ovim podatkom čim prvi put uključite igru.

Ostalo ponedeljak 15.10. 14:37 Komentara: 20

Real Madrid predstavio eSports arenu

Legendarni “kraljevski” klub je ovih dana predstavio plan za obnovu i redizajn čuvenog stadiona Santijago Bernabeu, koji bi bo planu trebao “kraljevima” da donese dodatnih 150 miliona evra zarade godišnje. Radovi na redizajnu bi trebalo da krenu početkom naredne godine i prema procenama, koštaće nekih 525 miliona evra.

Ostalo petak 28.09. 13:54 Komentara: 2
strana 1 od 3 idi na stranu