OpTic Gaming predstavio svoju mobilnu aplikaciju

Popularna esport organizacija OpTic Gaming udružila je snage sa kompanijom iz Singapura JET8, koja se bavi marketinškim kampanjama sa fokusom na mobilnim platformama.

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Sreda, 19.09.2018.

13:18

OpTic Gaming predstavio svoju mobilnu aplikaciju

Rezultat ove saradnje jeste specijalna Android/iOS aplikacija sa OpTic Gaming brendom, a koja ima za cilj direktnije i konkretnije angažovanje i uključivanje fanova u ono što organizacija radi. Aplikacija će omogućiti fanovima da rade fotografije i snimke sa OpTic filterima koji ih brendiraju u boje i simbole ovog tima, a postojaće i opcija sakupljanja specijalnih poena preko aplikacije, za svako šerovanje ovakvog materijala, i sakupljanjem tih poena ljudi će dobijati popuste na stvarčice u prodavnicama OpTic Gaminga.

Ideja iza ovoga je veća uključenost fanova u aktivnosti OpTic Gaminga i širenje svesti o ovom brendu i ujedno kroz taj način da se i nagrade najverniji i najlojalniji fanovi, tako što će dobijati popuste i nagrade za svoje aktivnosti vezane za brend, preko pomenutih poena koje sakupljaju unutar aplikacije.

Želja OpTiCa je da globalizuje svoj brend i učini ga popularim širom sveta, i zajedno sa preuzimanjem rostera u Meksiku, Brazilu i Indiji, kroz ovu aplikaciju žele da dodatno vežu fanove i prošire prisustvo brenda.

Optic trenutno poseduje ekipe u igrama Call of Duty, CS:GO, Fortnite, League of Legends, Dota 2 i PUBG.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: