Esports B92.net

OpTic Gaming predstavio svoju mobilnu aplikaciju

Popularna esport organizacija OpTic Gaming udružila je snage sa kompanijom iz Singapura JET8, koja se bavi marketinškim kampanjama sa fokusom na mobilnim platformama.

Nikola Savić RUR
Podeli

Rezultat ove saradnje jeste specijalna Android/iOS aplikacija sa OpTic Gaming brendom, a koja ima za cilj direktnije i konkretnije angažovanje i uključivanje fanova u ono što organizacija radi. Aplikacija će omogućiti fanovima da rade fotografije i snimke sa OpTic filterima koji ih brendiraju u boje i simbole ovog tima, a postojaće i opcija sakupljanja specijalnih poena preko aplikacije, za svako šerovanje ovakvog materijala, i sakupljanjem tih poena ljudi će dobijati popuste na stvarčice u prodavnicama OpTic Gaminga.

Ideja iza ovoga je veća uključenost fanova u aktivnosti OpTic Gaminga i širenje svesti o ovom brendu i ujedno kroz taj način da se i nagrade najverniji i najlojalniji fanovi, tako što će dobijati popuste i nagrade za svoje aktivnosti vezane za brend, preko pomenutih poena koje sakupljaju unutar aplikacije.

Želja OpTiCa je da globalizuje svoj brend i učini ga popularim širom sveta, i zajedno sa preuzimanjem rostera u Meksiku, Brazilu i Indiji, kroz ovu aplikaciju žele da dodatno vežu fanove i prošire prisustvo brenda.

Optic trenutno poseduje ekipe u igrama Call of Duty, CS:GO, Fortnite, League of Legends, Dota 2 i PUBG.

Izvor: RUR

Ostalo

Real Madrid predstavio eSports arenu

Legendarni “kraljevski” klub je ovih dana predstavio plan za obnovu i redizajn čuvenog stadiona Santijago Bernabeu, koji bi bo planu trebao “kraljevima” da donese dodatnih 150 miliona evra zarade godišnje. Radovi na redizajnu bi trebalo da krenu početkom naredne godine i prema procenama, koštaće nekih 525 miliona evra.

Ostalo petak 28.09. 13:54 Komentara: 2

CS:GO - FACEIT napravio kratke filmove o igračima

FACEIT, organzitaor CS:GO mejdžora u Londonu je prethodnih dana na svom Youtube kanalau okačio 3 klipa, o 3 različita profesionalna CS:GO igrača. U klipovima koji traju 5-10 minuta, možemo da vidimo neke intersantne životne priče igrača koji učestvuju u Londonu.

CS:GO četvrtak 20.09. 16:18 Komentara: 0

Artifact nam je ovih dana predstavio još nekoliko novih karata

Na PAX West-u smo imali priliku da po prvi put da vidimo kako izgledaju neki deckovi u novoj igri. Tokom tih par dana, igrači su mogli da isprobaju jedan od četiri decka, koji su unapred bili napravljeni. Na oficijalnoj Artifact tviter stranici, Valve se ovih dana pobrinuo, da skoro svaki dan vidimo bar jednu novu kartu.

Ostalo utorak 18.09. 17:14 Komentara: 4
strana 1 od 3 idi na stranu