Artifact nam je ovih dana predstavio još nekoliko novih karata

Na PAX West-u smo imali priliku da po prvi put da vidimo kako izgledaju neki deckovi u novoj igri. Tokom tih par dana, igrači su mogli da isprobaju jedan od četiri decka, koji su unapred bili napravljeni. Na oficijalnoj Artifact tviter stranici, Valve se ovih dana pobrinuo, da skoro svaki dan vidimo bar jednu novu kartu.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 18.09.2018.

17:14

Artifact nam je ovih dana predstavio još nekoliko novih karata

U petak su predstavili crnu kartu pod naslovom Arcane Curse,na kojoj možemo da vidimo kako Silencer doslovno uništava nesrećnog Rubicka. To je karta koje će vas koštati 4 mane, a njen efekat je da smanji manu protivničke kule za jedan. Znak na dnu karte predstavlja raritet karte, a ovo će biti common(česta) karta.
Dan kasnije dobili smo zelenu Creep kartu. Champion of the Ancient je karta koja će biti jača za svakog protivnika na suprotnoj strani. Na slici vidimo super snažnog radiant kripa koji je izgleda odlučio da uništi sve dire kripove. Što se rariteta tiče ovo je rare(retka) karta.
Takođe prestavljen nam je i Tidehunter. On će biti crvena karta, a kao i što je očekivano, imaće puno helta. Pored njega možete videti njegov active abilty i premium card. On će biti uncommon karta.
Na sledećoj plavoj spell karti vidimo Ogre Magija koji izgleda pravi kopiju ogrlice za obe glave. Efekat ove karte vam omogućava da kopirate item sa nekog heroja u ruku. Još jedna uncommon karta.
Nova zelena karta nam je predstavila condemn efekat. Condemn markira jedinicu, improvement(poboljšanje) ili item na smrt. U ovom slučaju Corrosive Mist je zelena karta koja uništava sve iteme koje ste stavili na vaše heroje.
Centaur Warrunner je još jedna crvena karta, koja će imati veoma jake statistike, ali kao i ostale crvene karte, njihove ability karte neće biti jake kao kod karata drugih boja, naročito plavih, kod kojih najveću snagu predstavljaju ability karte.
Juče su nam predstavljenje za sada poslednje 2 karte. Helm of Dominator kao item karta i crna spell karta Gank. Kao što i njeno ime kaže, moći ćete sa crnim herojem da genkujete drugi lejn, tako što ćete izabrati neku drugu jedinicu sa kojom će se ta karta boriti. Na slici vidimo Slarka koji se svakog trenutka sprema da skoči na svoju metu, u ovom slučaju to je Crystal Maiden, koji izgleda ne sluti ni na šta loše. Helm of Dominator će vašem heroju dodavati 3 armora, ali pored toga ovaj item ima active ability pomoću kojeg možete uzeti kripa protivniku.Obe ove karte će biti uncommon.
To su sve nove karte koje su nam do sada pokazali nakon završetka Pax-a, a možemo očekivati da će svakog dana objavljivate slike novih karata, sa obzirom da bi Beta trebala da krene već u Oktobru.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: