Esports B92.net

Tim Dignitas ugovorio sponzorstvo sa sportskom kompanijom

Navikli smo da u svetu sporta čujemo vesti o tome kako je ova ili ona sportska marka odeće i obuće potpisala neko novo sponzorstvo sa timovima ili igračima, ali se sportska moda sve više približava i esport igračima.

Nikola Savić RUR
Podeli

Tako je tim Dignitas potpisao sponzorstvo sa poznatom markom sportske odeće Champion, čija će odeća sada biti zvanična odeća igrača. U okviru ovog ugovora igrači će dobiti nove dresove, trenerke i sportske jakne tima, specijalno dizajnirane od strane Champion dizajnera, a ujedno će biti i snadbevani redovno odećom za svakodnevne i sportske prilike i sve sezone.

Plan je i da se uspostatvi specijalna Dignitas prodavnica u okviru nekih Champion prodavnica, kao i brojne zajedničke akcije i promocije oba brenda na svim poljima.

Ujedno, ovaj ugovor je deo većeg rebrendiranja koje čika uskoro tim Dignitsa, što je potvrdio i novi izvršni direktor organizcije, Majkl Prindivl.

Izvor: RUR

Dota 2

CS:GO - FACEIT napravio kratke filmove o igračima

FACEIT, organzitaor CS:GO mejdžora u Londonu je prethodnih dana na svom Youtube kanalau okačio 3 klipa, o 3 različita profesionalna CS:GO igrača. U klipovima koji traju 5-10 minuta, možemo da vidimo neke intersantne životne priče igrača koji učestvuju u Londonu.

CS:GO četvrtak 20.09. 16:18 Komentara: 0

Artifact nam je ovih dana predstavio još nekoliko novih karata

Na PAX West-u smo imali priliku da po prvi put da vidimo kako izgledaju neki deckovi u novoj igri. Tokom tih par dana, igrači su mogli da isprobaju jedan od četiri decka, koji su unapred bili napravljeni. Na oficijalnoj Artifact tviter stranici, Valve se ovih dana pobrinuo, da skoro svaki dan vidimo bar jednu novu kartu.

Ostalo utorak 18.09. 17:14 Komentara: 4

Poznati strimer napadnut u svojoj kući

Popularni twitch strimer DrDisRespect je sinoć morao da isključi svoj strim, zato što je čuo da neko puca na njegovu kuću. Navodno je pucano iz kola koja su prolazila ulicom, ali na svu sreću niko nije povređen. Metak je prošao kroz prozor na spratu, a kako on kaže ovo je drugi put u 2 dana da je neko pucao na njegovu kuću.

Ostalo sreda 12.09. 14:34 Komentara: 3
strana 1 od 2 idi na stranu