PUBG Mobile premašio 100 miliona preuzimanja

PUBG na mobilnim uređajima nastavlja da privlači ogromne količine igrača, pa je tako nedavno zabeleženo preko 100 miliona preuzimanja na zapadu što je stvarno ogroman broj, iako se radi o f2p naslovu.

Izvor: Janko RUR

Ponedeljak, 20.08.2018.

18:56

PUBG Mobile premašio 100 miliona preuzimanja

Kompanija Tencent, izdavač ove igre na mobilnim platformama, je zajedno sa PUBG korporacijom odlučio da PUBG Mobile uvedu i u svet esporta, ali za početak samo u egzibicione svrhe.

Prvi zvanični turnir za PUBG Mobile nosi naziv Player Well Known Invitational, i to je iz razloga što na njemu učestvuju dobro poznati strimeri i jutjuberi. Takmičenje je održano od 17-18. avgusta gde se ukupno 16 igrača takimičilo za pileću večeru i 1000 BP-a.

Ovo predstavlja samo uvod, jer će u narednom periodu biti pokrenut čitav šampionat, otvoren igračima iz 6 regiona, sa vrednim nagradama za najbolje.

PUBG Mobile nastavlja da polako grabi i ka još većim ciframa, a uskoro će se pojaviti i Lite verzija igre, koja će ovo Battle Royale iskustvo približiti još većem broju igrača, samo na slabijim uređajima.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: