Zvezda osvojila treće mesto na turniru Mančester Sitija

Miloš „brstimir“ Majdevac , FIFA igrač Crvene zvezde, osvojio je treće mesto na kvalifikacionom turniru, u organizaciji Mančester sitija, za region Severne Amerike koji je brojao čak 730 takmičara.

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Utorak, 07.08.2018.

14:13

Zvezda osvojila treće mesto na turniru Mančester Sitija

Majdevac, koji trenutno boravi u Americi na Work and Travel programu, prijavio se za turnir 28. jula, ali je zbog velikog vremenskog odlaganja u prvom terminu nastavak odigran ovog vikenda.

Posle prvog kola, u kome je bio slobodan, on je dominatno prošao narednih pet, usput pobedivši profesionalnog igrača Portland Timbersa – X_Thiago_Silva_O, sa ubedljivih 7:1.

Prvi poraz usledio je u sedmom kolu, od kasnijeg osvajača turnira xbLeU, rezultatom 3:0 ali to nije značio kraj već prelazak u Loser Bracket gde je Majdevac nastavio sa dobrim partijama. Već u narednom meču žreb ga je spojio sa profesionalnim igračem ekipe Columbus Crew – BosnianMonster11 (Hasib Zulfić), koji je poreklom sa Balkana. Pre početka utakmice Zulfić je tražio od Majdevca da mu prepusti pobedu.

Najbolji srpski FIFA igrač odgovorio je na terenu pobedivši rezultatom 5:4, čime se plasirao u četvrtfinale turnira.

Naredni protivnik lucasgagneur13 je napustio meč u 75. minutu, pri vođstvu Majdevca od 5:1. Lukas je pokušao da diskvalifikuje srpskog predstavnika pod izgovorom da ne igra u svom regionu ali organizatori ipak nisu naseli i prvotimac Zvezde je zasluženo prošao u polufinale.

U okršaju sa čuvenim Remijem Martinom, naš predstavnik nije imao sreće. Pri rezultatu 4:3 za protivnika, Majdevac je u 90. minutu imao napad za izjednačenje. Sjajno je prošao po levom krilu sa Firminom, povratnom uposlio Nejmara ali je veliki delay u trenutku ukočio igru, što je dalo dovoljno vremena Martinu da se konsoliduje i oduzme loptu posle čega je sudija označio kraj utakmice.

Izvor: RUR
Osvajanjem trećeg mesta u generalnom plasmanu, Miloš Majdevac je ostvario najveći uspeh u istoriji FIFA turnira koji su se igrali u modu Ultimate Team za igrače sa prostora bivše Jugoslavije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: