Esports B92.net

Prvi FIFA18 turnir na bioskopskom platnu u Srbiji

FIFA18 World Cup izdanje, ali i tekuće Svetsko fudbalsko prvenstvo donose gomilu FIFA18 turnira za fanove, ali turnir koji nam predstoji se izdvaja od svih.

SyS RUR
Podeli

Fudbalski spektakl ali na BIOSKOPSKOM PLATNU! Po prvi put kod nas, gejming turnir ovih razmera – šutirajte jedanaesterce na platnu dijagonale JEDANAEST METARA.

Ovaj FIFA18 turnir će vas smestiti u udobne fotelje bioskopa Cine Grand i pred njihovo ogromno platno najnovije tehnologije gde ćete se odmeravati u mečevima World Cup FIFA18 izdanja. Budi najbolji i osvojićeš fantastične nagrade:

1. mesto: DualShock PS4 kontroler + 50% novca od kotizacija

2. mesto: Umbro fudbalska lopta + 30% novca od kotizacija

3.mesto: Majica reprezentacije + FIFA18 PS4 igra + 20% novca od kotizacija

Turnir će se održati 08.07. sa početkom od 12h u Cine Grand bioskopu, u tržnom centru Capitol Park Rakovica. Turnir je predviđen za 16 igrača uz opciju da bude proširen na 32 igrača.

Ulaz za posmatrače i navijače je besplatan! Povedi i ortake, zavalite se, ali umesto filma džojstike u ruke i da vidimo ko je najbolji!

Prijave možete ostvariti popunjavajući formular na RUR Esports stranici.

Ostalo

Budućnost je stigla – gejming laptopovi nikada primamljiviji

Nekada je važilo pravilo da pravi gejemeri kupuju samo ozbiljne desktop mašine sa moćnim grafičkim karticama, ozbiljnim hlađenjem i jakim napajanjima. Međutim, kako se Nvidia serija 10 pojavila na laptopovima sa identičnim karakteristikama kao i na desktopu, mnogima su prenosni računari postali sasvim adekvatna alternativa.

Ostalo ponedeljak 30.04. 15:14 Komentara: 0

I Juta Džez ulazi u esport

I dok po Evropi, kada je tradicionalni sport u pitanju, u svet esporta ulaze uglavnom fudbalski velikani, u SAD je to više slučaj sa košarkaškim NBA franšizama.

Ostalo ponedeljak 30.04. 07:58 Komentara: 1
strana 1 od 2 idi na stranu