Prvi FIFA18 turnir na bioskopskom platnu u Srbiji

FIFA18 World Cup izdanje, ali i tekuće Svetsko fudbalsko prvenstvo donose gomilu FIFA18 turnira za fanove, ali turnir koji nam predstoji se izdvaja od svih.

Izvor: SyS RUR

Utorak, 26.06.2018.

11:04

Prvi FIFA18 turnir na bioskopskom platnu u Srbiji

Fudbalski spektakl ali na BIOSKOPSKOM PLATNU! Po prvi put kod nas, gejming turnir ovih razmera – šutirajte jedanaesterce na platnu dijagonale JEDANAEST METARA.

Ovaj FIFA18 turnir će vas smestiti u udobne fotelje bioskopa Cine Grand i pred njihovo ogromno platno najnovije tehnologije gde ćete se odmeravati u mečevima World Cup FIFA18 izdanja. Budi najbolji i osvojićeš fantastične nagrade:

1. mesto: DualShock PS4 kontroler + 50% novca od kotizacija

2. mesto: Umbro fudbalska lopta + 30% novca od kotizacija

3.mesto: Majica reprezentacije + FIFA18 PS4 igra + 20% novca od kotizacija

Turnir će se održati 08.07. sa početkom od 12h u Cine Grand bioskopu, u tržnom centru Capitol Park Rakovica. Turnir je predviđen za 16 igrača uz opciju da bude proširen na 32 igrača.

Ulaz za posmatrače i navijače je besplatan! Povedi i ortake, zavalite se, ali umesto filma džojstike u ruke i da vidimo ko je najbolji!

Prijave možete ostvariti popunjavajući formular na RUR Esports stranici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: