Esports B92.net

Real Madrid ulazi u esports, ali u Kini

Jedan od najboljih evropskih fudbalskih klubova, španski Real Madrid, je rešio da konačno stupi u Esports vode, i to u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu.

milan janković klan rur
Podeli

Izvor: Klan RUR

Ovaj klub osniva esports klub u Kini koji će se takmičiti u FIFA Online 4, izmenjenoj i besplatnoj verziji originalne Fife koju mi igramo i koju izdaje Tencent.

Kako javlja AbacusNews, još uvek nije odabran sastav igrača koji će učestvovati kao deo Real Madrid esports tima, tako da su prijave još uvek otvorene.

Malo nas čudi odluka da Real ulaže baš u ovu igru, a ne neki naslov iz drugog žanra kao ostali fudbalski klubovi i organizacije koja tek treba zvanično da dođe na tržište Kine, pošto je i dalje u beti.

Šta vi mislite, da li je ovo pametan potez?

Ostalo

Budućnost je stigla – gejming laptopovi nikada primamljiviji

Nekada je važilo pravilo da pravi gejemeri kupuju samo ozbiljne desktop mašine sa moćnim grafičkim karticama, ozbiljnim hlađenjem i jakim napajanjima. Međutim, kako se Nvidia serija 10 pojavila na laptopovima sa identičnim karakteristikama kao i na desktopu, mnogima su prenosni računari postali sasvim adekvatna alternativa.

Ostalo ponedeljak 30.04. 15:14 Komentara: 0

I Juta Džez ulazi u esport

I dok po Evropi, kada je tradicionalni sport u pitanju, u svet esporta ulaze uglavnom fudbalski velikani, u SAD je to više slučaj sa košarkaškim NBA franšizama.

Ostalo ponedeljak 30.04. 07:58 Komentara: 1

Osam nedelja esport igrama da regulišu Loot kutije

Još jedan udarac se ovog petka desio industriji AAA video-igara, gde su Loot kutije nekoliko godina unazad standard, ali poslednjih meseci, odnosno od prošle jeseni i Battlefront 2 kontroverze, su postale i velika negativna stavka, do te mere da je postalo deo marketinga reklamirati igru sa “Nemamo loot kutije” akcentom.

Ostalo nedelja 22.04. 17:10 Komentara: 5
strana 1 od 2 idi na stranu