Esports B92.net

Thanos dolazi u Fortnite: Battle Royale!

Ne brinite se, nema spoilera.

milan janković klan rur
Podeli

Do sada smo u Fortnite dobijali vremenski ograničene modove prostijeg formata – bilo je tu 50v50, okršaja samo sa eksplozivima i tome sličnog – a za novi mod igranja Epic Games se udružio sa Marvelom i u ovaj Battle Royale šuter donosi moćnog Thanos iz Avenger: Infinity War.

Kako javlja Entertainment Weekly, ovaj mod, nazvan Infinity Gauntlet, će postati dostupan od sutra, 8. maja i on će izgledati ovako: 100 igrača dolazi na standardnu mapu i bori se do poslednjeg na nogama, ali se na jednom mestu na mapi mogu pronaći svih 6 Infinity kamena. Ko prvi stigne do njih se pretvara u Thanosa i dobija njegovu moć, koju smo na delu mogli videti na filmu.

Ovaj crossover nastaje zahvaljujući tome što su jedni od producenata filma, Entoni i Džo Ruso, veliki Fortnite fanovi i da su tokom produkcije filma “u pauzi na poslu igrali po par mečeva”.

Sa dolaskom moda možemo očekivati i još novog sadržaja i izazova za drugu nedelju.

Ostalo

Budućnost je stigla – gejming laptopovi nikada primamljiviji

Nekada je važilo pravilo da pravi gejemeri kupuju samo ozbiljne desktop mašine sa moćnim grafičkim karticama, ozbiljnim hlađenjem i jakim napajanjima. Međutim, kako se Nvidia serija 10 pojavila na laptopovima sa identičnim karakteristikama kao i na desktopu, mnogima su prenosni računari postali sasvim adekvatna alternativa.

Ostalo ponedeljak 30.04. 15:14 Komentara: 0

I Juta Džez ulazi u esport

I dok po Evropi, kada je tradicionalni sport u pitanju, u svet esporta ulaze uglavnom fudbalski velikani, u SAD je to više slučaj sa košarkaškim NBA franšizama.

Ostalo ponedeljak 30.04. 07:58 Komentara: 1
strana 1 od 17 idi na stranu