Quake Champions dobija botove

Možda ne zvuči kao bogzna koliko velika vest, ali ovo je nešto što su igrači tražili već neko vreme – mogućnost da igrate partije sa botovima.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Utorak, 08.05.2018.

13:14

Quake Champions dobija botove

Najnovija Quake igra se sasvim fino razvija i stabilno gradi igračku bazu, ali još nije uspela da uhvati onaj zamah koji se očekuje. Mi smo u suštini igrom veoma zadovoljni, igra je zabavna, fluidna i verno prenosi osećaj igranja dobrog, starog Quakea.

Ipak, ponekad je prosto stresno igrati onlajn protiv pravih ljudi, i želite jednostavno samo da se opustite uz lagano trčkaranje po mapama, testiranje oružja i nekih drugih stvari – uz par botova.

Iako su botovi nekada bili standard za multiplejer pucačine, Quake Champions ih trenutno uopšte nema, ali oni nam stižu!

To smo saznali u najnovijem videu developera koji je okačen preko vikenda, a koji možete pogledati ispod. Botovi će imati različite nivoe težine, oni najbolji će moći da rade i sve napredne trikove i tehnike koje koriste i stvarni igrači, dok će oni najlakši biti blagi prema vama i izbegavati da uzimaju kompleksna oružja, kako bi novim igračima potencijalno dali šansu da ih testiraju.

Ipak, u snimku jednu informaciju nismo saznali, a to je odgovor na pitanje da li ćemo ove botove moći da koristimo i oflajn, ili ćemo i dok igramo sa njima morati da budemo ulogovani? Zajednica se nada da će postojati i oflajn opcija, ali iskreno, mi nešto ne verujemo u to.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: