Fortnite – Battle Pass, novi skinovi, a tu su i sprejevi

Sa novom sezonom i gomila novina

Izvor: milan jankoviæ klan rur

Četvrtak, 03.05.2018.

11:46

Fortnite – Battle Pass, novi skinovi, a tu su i sprejevi

Početak četvrte sezone je razorio Dusty Depot i doneo je dobar broj izmena u Fortnite iskustvo, a sa njim dolazi i sasvim novi Battle Pass sa novim setom skinova za kupovinu koji su inspirisani superherojima.

Battle Pass sa sobom nosi cenu od 950V-Bucks odnosno 8 dolara, a zauzvrat dobijate brži napredak do stotog tiera sa nedeljnim izazovima, i kroz napredak dobijate nove skinove, emote i još dosta toga.

Battle Pass donosi tačno 7 skinova u superherojskom izdanju za otključavanje koji se otključavaju dostizanjem određenog tiera, a njih možete pogledati u objavi ispod. Jedna od novina u v4.0 su i sprejevi koji vam omogućava da ostavite svoj trag na raznim objektima u igri, i oni se mogu dobijati kao deo Battle propusnice.

Izazovi za prvu nedelju četvrte sezone su već dostupni za kompletiranje, što možete pogledati ovde, a tako će biti i narednih deset nedelja, koliko očekujemo da traje ova sezona, što je taman za dostizanje stotog nivoa.

IZVOR: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: