I Juta Džez ulazi u esport

I dok po Evropi, kada je tradicionalni sport u pitanju, u svet esporta ulaze uglavnom fudbalski velikani, u SAD je to više slučaj sa košarkaškim NBA franšizama.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Ponedeljak, 30.04.2018.

07:58

I Juta Džez ulazi u esport

Izvor: Klan RUR

Poslednji u nizu velikih NBA timova koji je načinio korak ka esportu jeste Juta Džez, koja je sklopila saradnju sa esport organizacijom Spacestation Gaming, koja iako mlada, već predstavlja izuzetno veliki brend na esport tržištu, sa timovima i igračima u igrama Smite, Vainglory, Brawlhallan, Playerunknown’s Battleground, Heroes of the Storm, Heartstone i R6.

Džezeri su doduše takođe već na neki način u esportu, jer su jedan od 17 timova koji se takmički u NBA 2K ligi

Vlasnik Spacestation, Šon “Shonduras” Mekbrajd, je naglasio da je izuzetno zadovoljan ovim partnerstvom i da mu je drago što je Juta od svih organizacija rešila baš sa njima da sklopi partnerstvo za ulazak u esport. On kaže da je ono što su Džezeri prepoznali kod njih to što je njihov veliki fokus na sadržaju koji prave i socijalnim mrežama, pa tako samo Shonduras ima preko milion i dvesta hiljada pretplatnika na svom Youtube kanalu.

Još uvek nemamo konkretne informacije kako će se ova saradnja realizovati u praksi, ali verujemo da ćemo uskoro imati više podataka.

Ispod možete pogledati video Shondurasa koji je bio gost Džezera u Vivint Smart Home Areni, prilikom zvaničnog objavljivanja partnerstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: