Patike za esport? I to nam stiže!

Esport organizacija Immortals i poznati američki brend patika K-Swiss objavili su u petak partnerstvo i saradnju koja će nam doneti po prvi put esport patike!

Izvor: nikola saviæ klan rur

Nedelja, 29.04.2018.

17:32

Patike za esport? I to nam stiže!

K-Swiss model patika Kompass će sada dobiti specijalnu dorađenu verziju sa Immortals brendingom, ali pored toga, najavljen je i potpuno novi model patika koji će poneti epitet “prve patike za profesionalni gejming tim”, tako da jedva čekamo da vidimo kakav će to model biti, i koje će biti njegove karakteristike koje će ih obeležavati kao gejming patike.

Te nove “esport” patike će doći na tržište u prvoj polovini 2019. godine, a narednih šest meseci će stručnjaci i dizajneri iz K-Swiss provesti puno vremena u trening prostorijama Immortalsa u Los Anđelesu, gde će analizirati svakodnevne potrebe profesionalnih gejmera i na osnovu toga dizajnirati model patika.

Čitav ovaj proces će biti ovekovečen i u obliku video serijala, tako da ćemo moći da pratimo razvoj prvih esport patika i na Youtube kanalu Immortalsa.

Immortals se trenutno takmiči u Overwatch League, pod brendom Los Angeles Valiant, a imaju i timove u Dota 2, Super Smash Bros, Arena of Valor i Clash Royale.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: