Kada vam se kontroler otkači u borbi za milion dolara

Ovog vikenda se u Sijetlu održalo svetsko prvenstvo u pucačini Halo.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Ponedeljak, 16.04.2018.

14:21

Kada vam se kontroler otkači u borbi za milion dolara

IZVOR: Klan RUR

Iako se ovaj majkrosoftov hit nikada nije probio u Evropi, u Severnoj Americi važi za jedan od popularnijih šutera i ima sasvim solidno razvijenu esport scenu, i brojne poznate esport organizacije imaju svoje Halo timove, kao što su OpTic Gaming, CLG, Evil Geniuses, Team EnVyUs i Splace.

Nagradni fond na ovom događaju je bio milion dolara, tako da su ulozi svakako bili veliki, i tim pre verujemo koliki je bio bes igrača Tajler “Spartan” Ganze, kada mu se u odlučujućim momentima desio neverovatan peh i njegov verni Xbox kontroler ga je izdao.

Igrao se sedmi meč u bo7 seriji Reciprocity vs Envy, i Ganza i njegov tim su imali neverovatnu seriju, te se činelo da će odneti pobedu u ovom neverovatno napetom i iscrpljujućem meču, ipak desio se peh koji možete videti ispod, što je rezultiralo pauzom koja je protivnicima dala predaha i prostora da se konsoliduju, i na kraju pobede za prolazak u veliko finale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: