Predstavljena tropska PUBG mapa, dosta manja od prve dve

U specijalnom videou povodom prvog rođendana od izlaska PUBG, marta prošle godine, predstavljena je nova, treća po redu mapa koja će stići u ovu Battle Royale igru.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Subota, 24.03.2018.

12:00

Predstavljena tropska PUBG mapa, dosta manja od prve dve

Izvor: Klan RUR

Nakon pustinje, sada se selimo u tropske predele. Treća PUBG mapa je drastično manja u odnosu na prve dve, i za cilj ima kraće i intenzivnije partije.

U pitanju je ostrvo okruženo okeanom, a kroz sam centar prolazi reka sa tri kraka. Videćemo da li će nova mapa kod publike proći bolje od Miramar, koja je jako puno kritikovana, pre svega zbog svoje prevelike otvorenosti.

PUBG trenutno prolazi kroz određenu krizu, iako još uvek veoma popularan, ali ga je ipak glavni konkurent Fortnite BR pretekao na svim poljima, od broja igrača, preko gledanosti i zarade.

Ispod možete videti novu mapu u akciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: