Fortnite po prvi put prestigao PUBG po mesečnoj zaradi

Hoće li neko stati na put novom kralju gejminga?

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 22.03.2018.

18:48

Fortnite po prvi put prestigao PUBG po mesečnoj zaradi

Izvor: Klan RUR

Popularnost Battle Royale moda igre Fortnite svakim danom ne prestaje da raste, a veliku zaslugu za to ima i studio Epic koji ulaže ogromne resurse kako bi svake nedelje dodavao novi sadržaj u igru. Naravno, veliku zaslugu za ovu popularnost ima i to što je Fortnite BR potpuno besplatan, odnosno f2p. Svako može da sedne i skine igru besplatno.

Po gledanosti na Twitchu je prestigao PUBG još pre skoro dva meseca, a nedavno je postao najgledanija igra na Twtichu, prestigavši i godinama suvereni LoL po broju gledanih sati nedeljno.

Fortnite je, kako javlja agencija Superdata Research, prešišao PUBG u još jednoj stavci, to je prvi mesec u kome je ova igra imala veću zaradu od svog glavnog konkurenta, PUBG. Iako je igra besplatna, ona poseduje veliki broj mikrotransakcija, kutija i kozmetike unutar igre, i od toga je u februaru Epic zaradio 126 miliona dolara!

Da li će i koliko Fortnite nastaviti da raste? Da li će se PUBG vratiti na mesto suverenog vladara? Ili će možda to što je H1Z1 postao besplatan ponovo dovesti ovog “trećeg igrača” u igru? Ostaje nam da vidimo u narednim mesecima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: