Partizan i Dinamo Kijev igraju revijalni gejmerski duel!

Esport igrači Partizana i Dinama otvaraju sportski dan ova dva tima.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 28.09.2017.

15:53

Partizan i Dinamo Kijev igraju revijalni gejmerski duel!

FK Partizan nedavno je osnovao svoj FIFA 18 odeljak, pa se tako udružio u esports avanturi koju je ranije ove godine započeo KK Partizan, sa LoL timom i Hearthstone igračem.

Kako je nedavno i Dinamo Kijev osnovao svoj esport sastav upravo sa FIFA igračem, a istovremeno ova dva fudbalska kluba će se sastati u grupnoj fazi Lige Evrope, stvorila se jedinstvena prilika da FIFA igrači ova dva tima odigraju revijalni promotivni turnir sa njihovim FIFA igračima.

Fudbaleri na travu stadiona Partizana izlaze večeras od 21h, ali će pre njih koplja ukrstiti i virtuelni fudbalski majstori u poznatoj fudbalskoj simulaciji FIFA 17, dva igrača Partizana i jedan igrač Dinamo Kijeva.

Turnir počinje u 16:30 po našem vremenu, a ceo događaj možete pratiti uživo na Youtube kanalu ispod. Da li će više sreće imati momci uz PlayStation 4 ili oni večeras na travnatoj površini?

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: