Esports B92.net

Turniri u PES i Tekken 7 - prijavite se

U sklopu Gaming Challenge, tokom vikenda će se održati turniri u Pro Evolution Soccer 2017 i Tekken 7 u Delta City.

SyS KlanRUR
Podeli

Gaming Challenge će pored timskih igara organizovati i turnire za pojedince koji više vole da se takmiče na konzolama, u sportskim i borilačkim igrama. Još uvek sveži Tekken 7 će imati turnir prvog dana ovog izazova, u subotu 17.06. sa početkom od 14h, a u nedelju sledi PES turnir od 12h. Oba turnira će se održati u Delta City centru, na centralnoj postavci.

Prijave su besplatne i free-for-all tipa, a tu su i novčane nagrade za najbolje.

Prijave za Tekken 7 možete ostvariti OVDE.

Prijave za PES možete ostvariti OVDE.

Izvor: KlanRUR

Ostalo

HARDWARE: Logitech G613 – profesionalna bežična tastatura

Poslednjih godina vidimo eksploziju mehaničkih tastatura na tržištu proizvoda namenjnih gejmingu i eSportu, prosto kao da više niko ni ne može da se igra na standardnoj, membranskoj, tastaturi. S druge strane Logitech promoviše svoju bežičnu Lightspeed tehnologiju koja omogućava iste performanse periferija kao i kroz kabl i tako smo dobili svojevrstan prvenac – mehaničku bežičnu tastaturu G613

Ostalo utorak 17.10. 15:58 Komentara: 3

Esports naišao na nove probleme u svom proboju na Olimpijadu

Najnovija disciplina koja nas sve opčinjava a mogla bi postati Olimpijska, esports, naišao je na novu prepreku u svom proboju na najelitnije globalno, sportsko takmičenje. Iako je lobiranje iza esports disciplina dovoljno jako, a kvaliteti ovih igrača prepoznati, predsednik IOC (međunarodni olimpijski komitet), Tomas Bah je izjavio da najveći problem sada predstavlja količina nasilja u nekim igrama.

Ostalo sreda 30.08. 15:09 Komentara: 9

MSI vs PGL Major vs TI7 – šta se najviše gledalo?

Sajt esportscharts objavio je statistike sa najvećih turnira LoLa, Dote i CS:GO. Na crtu su stali PGL Major Krakow, The International 2017 i Mid-Season Invitational. Neki kažu da ovo poređenje nije fer za LoL, jer je World Championship dosta veći i popularniji turnir, ali on će se održati tek septembra. Za sada je MSI uzet za poređenje, ali ni on nije ništa lošiji.

Ostalo sreda 16.08. 01:57 Komentara: 3
strana 1 od 15 idi na stranu