Top lejner Splyce-a u potrazi za novom ekipom

Andrei “Odoamne” Pascu je danas sam svom tviter nalogu napisao da je dobio dozvolu od organizacije da potraži novu ekipu. On će još uvek biti član Splyce-a, ali je slobodan da komunicira sa drugim organizacijama.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 18.10.2018.

17:20

Top lejner Splyce-a u potrazi za novom ekipom

Njegova 2018. sezona je bila solidna, ali iako su bili treći u EU LCS Spring Splitu, na Summer Splitu su bili šesti, pa su u borbi za plasman na Worlds izgubili u četvrtfinalu plej-ofa, gde ih je Schalke 04 savladao rezutlatom 3-2.

Pre nego što je prešao u redove Splyca, 3 godine je nastupao za H2K, ekipu u kojoj se i proslavio. Sa njima je 2 puta učestvovao na Worldsu, gde je 2016. godine stigao čak do polufinala, gde su bili poraženi od Samsung Galaxy-a sa 3-0.

Kao neko ko se već dovoljno dokazao na profeisonalnoj sceni, Rumun bi mogao da bude zanimljiv izbor za svaki tim koji bude tražio novog Top Lejn igrača za sledeću sezonu, koja počinje u januaru 2019. godine. Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: