Team Liquid pregazio FlyQuest za ulazak u finale LCS lige

Nakon što su u svoj sastav ubacili poznatog mid lejnera Nikolaj ’’Jensen’’ Jensena, fanovi su imali velika očekivanja od Team Liquida. Ekipa se zaista opravdala, apsolutnom dominacijom u prvoj polovini prolećnog dela severnoameričke LCS lige. Nešto slabijom završnicom regularnog dela, nakon što su zabeležili skor 0 – 2 u poslednjoj nedelji regularnog dela, Liquid se izborio za plej-of.

eSports

Izvor: Nepenthe RUR

Ponedeljak, 08.04.2019.

15:51

Team Liquid pregazio FlyQuest za ulazak u finale LCS lige

Izvor: RUR Esports

Ipak, u sinoćnom polufinalnom duelu protiv ekipe FlyQuest, Liquid je mirnom i kalkulisanom igrom relativno lako zabeležio pobedu, rezultatom 3 – 0. Zahvaljujući odličnoj timskoj igri i individualnim učinkom Jung ’’Impact’’ Eon-junga i Jilian ’’Doublelift’’ Penga, Liquid je u tri brze partije opravdao ulogu favorita. FlyQuest jednostavno nije mogao da isprati tempo, i izgledalo je kao da laguju u odnosu na svoje protivnike, tokom sva tri gejma. U nekoliko navrata su pokušali očajničkim potezima da se povrate, ali ova taktika nije urodila plodom.

U velikom finalu očekuje ih TSM, koji je u sjajnoj best of 5 seriji uspeo da savlada Cloud9, iako su bili u 0 – 2 zaostatku. Liquid će morati svojski da se potrudi, kako bi odbranili prošlogoišnju titulu, obzirom da TSM konstantno pokazuje sve bolju igru. Finalni mečevi zakazani su za 13. april, kada ćemo dobiti novog šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: