Selfmade proglašen za novajliju prolećnog dela LEC lige

Pre nego što počnu polufinalni mečevi prolećnog dela LEC lige, Riot je zvanično proglasio najboljeg mladog igrača ove sezone. Mnogo mladih talenata koji zaslužuju ovu titulu, isplivalo je na površinu tokom sezone, ali ipak, jedan od njih se najviše istakao. Džangler ekipe SK Gaming – Oskar ’’Selfmade’’ Boderek, proglašen je za novajliju prolećne sezone LEC lige.

eSports

Izvor: Nepenthe RUR

Petak, 05.04.2019.

17:02

Selfmade proglašen za novajliju prolećnog dela LEC lige

Izovr: RUR Esports

Selfmade ja zaista zasijajo tokom protekla tri meseca, zahvaljujući svom fenomenalnom gejmpleju i pre svega neustrašivom stavu protiv bilo koje ekipe sa kojom se suočio. Bio je glavna komponenta SK Gaminga, sa kojim je dogurao do četvrtfinala sezone, gde ih je zaustavio tim veterana – Splyce.

Selfmade nije bio samo jedan od najboljih novajlija, već i jedan od najboljih dđanglera cele lige. Njegov agresivni stil igre najbolje pokazuje činjenica da je ukupno drugi džangler u ligi po kilovima (50). Takođe je imao impresivnih 39% first blood-ova, što je dovoljno za treće mesto. Imao je ogroman uticaj na sveukupni učinak SK Gaminga, čiji se ostatak sastava redovno oslanjao na njega. Sa sjajnih 74.5% učestvovanja u kilovima, Selfmade je definitivno bio jedna od glavnih karika u ekipi.

Naravno, u njegovoj igri svakako postoje slabiji aspekti, na kojima bi trebalo da poradi, ali talenat je definitivno neosporiv. Uz mnogo rada i truda, Selfmade ima potencijal da postane jedno od glavnih imena evropske League of Legends scene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: