Esports B92.net

Riot zvanično potvrdio da radi na novom League of Legends MMORPG naslovu

Dobro ste čuli. Riot Games radi na novoj MMORPG igri koja će biti smeštena u League of Legends univerzum. Vest se pojavila na njihovoj zvaničnoj stranici, gde Riot poziva developere, umetnike, dizajnere i producente da ostave svoje podatke i pridruže se razvoju ovog, još uvek neimenovanog projekta.

Božidar Radovanović RUR
Podeli

Greg “Ghostcrawler” Street je u decembru 2020. godine potvrdio glasine da Riot radi na velikom novom projektu i otkrio da je u pitanju MMORPG. Sada smo dobili i zvaničnu najavu.

Pored najave na njihovom zvaničnom sajtu, Riot je otvorio radna mesta za sve developera sa MMO iskustvom, kao i dizajnere, umetnike i producente.

Imajući u vidu koji je žanr u pitanju, predviđamo da će ovo biti Riot-ov najveći projekat do sada. league-riot-mmo1Printscreen: Riot Games

Riot Games je do sada ostvario neverovatan uspeh u vrlo raznovrsnim žanrovima video igara. Doneo nam je MOBU, kako u PC, tako i u mobilnom izdanju, kartašku igru, auto-battler i tactical shooter. Pored ovog neimenovanog MMORPG-a, u razvoju je i potezni RPG ”Ruined King”, koji je takođe smešten u League of Legends univerzum. Sigurni smo da nas neće razočarati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.