Riot najavio još jednog novog heroja

Iako se League of Legends igrači nisu još uvek ni na Sennu navikli, Riot je odlučio da ne čeka previše, te su sinoć najavili novog ADC heroja, Apheliosa, the Weapon of the Faithfull.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 20.11.2019.

18:01

Riot najavio još jednog novog heroja

Izvor: RUR Esports

Riot je njega predstavio sinoć tako što je okačio na internet njegovu biografiju iz koje saznajemo da se na nesretan način rastao sa svojom sestrom bliznakinjom, Alune. Ipak, to razdvajanje je ono što mu je donelo snagu da se bori protiv svojih protivnika, te nije nemoguće da vidimo Alune kako mu pomaže na različite načine. Njegovu biografiju možete pronaći – OVDE!

Što se njegovog dolaska tiče, možemo ga očekivati u prvoj polovini decembra 2019. godine. Samim tim, on bi bio peti heroj kojeg smo dobili ove godine, pa će se pridružiti Senni, Qiyani, Yummi i Sylasu, što je za dva heroja više od malo sporije 2018. godine, koja nam je donela samo 3 heroja – Nekko, Pyke i Kai’Sa.

Šta vi očekujete od novog heroja?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: