Objavljlen datum početka pete sezone Esport Balkan Lige

Dugoiščekivani početak pete sezone regionalne Esport Balkan Lige, zakazan je za 24. jun. Krajem marta, održano je veliko finale četvrte sezone u Kombank Dvorani, gde je na iznenađenje svih, trijumfovala bugarska ekipa Random5. Iako su svoje mesto u ligi pronašli kroz otvorene kvalifikacije, bugarska petorka je u finalu savladala Crvenu Zvezdu Esports i došla do titule šampiona Balkana.

eSports

Izvor: Nepenthe RUR

Utorak, 21.05.2019.

23:00

Objavljlen datum početka pete sezone Esport Balkan Lige

Izvor: RUR Esports

Letnja liga dolazi sa nekim novim izmenama. Mečevi će i dalje biti igrani u best of 1 formatu, gde će svako sa svakim igrati po dva puta, dok su mečevi u plej-ofu u best of 5 formatu. Osam naajboljih ekipa će se boriti za plasman na EU Masters i nagradu od 10.000 evra u finalu koje je zakazano za 24. avgust.

Novina u ovoj sezoni jesu i Nacionalne lige, kroz koje će amaterske ekipe i organizacije imati priliku da se nadmeću sa najboljima u regionu. Do sada su poznate najbolje ekipe iz Makedonije, Slovenije i Crne Gore, a to su: Evolution Online, Upper Echelon i KUMOVI MNE. Preostale tri ekipe će plej-of odigrati 25. i 26. maja.

Mečeve regularnog dela sezone možete pratiti na Fortuna Esports Youtube i Twitch kanala, a veliko finale zakazano je za 24. avgust. Više informacija o formatu i prijavama možete pogledati na oficijelnoj stranici organizatora – Fortuna Esports.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: