Objavljeni datumi i mesta ovogodišnjeg League of Legends Svetskog prvenstva

Datumi i lokacije ovogodišnjeg League of Legends Svetskog šampionata zvanično su objavljeni. Plej-in faza će početi 4. oktobra i održaće se u prostoru LEC studija u Berlinu, pre nego što se događaj nastavi u Verti music Hallu 12. oktobra.

eSports

Izvor: Nepenthe RUR

Četvrtak, 20.06.2019.

17:09

Objavljeni datumi i mesta ovogodišnjeg League of Legends Svetskog prvenstva

Izvor: RUR Esports

Nokaut faza Svetskog prvenstva će se igrati u Madridu od 26. oktobra. Osam najboljih ekipa će se nadmetati za ulaz u veliko finale, koje je zakazano za 10. novembar u AcorHotels areni u Parizu.

Worlds je poslednji put održan u Evropi u petoj sezoni, kada je SK Telecom T1 osvojio svoju drugu titulu šampiona sveta, protiv ekipe KOO Tigers u Berlinu. Ovo je prvi put da će se događaj održati u Španiji, iz koje dolaze ekipe G2 Esports i Origen.

Riot je takođe objavio i promene u žrebu. Koreja je izgubila svoja tri automatska mesta u grupnoj fazi, te će treća ekipa morati da se bori za plasman kroz plej-in fazu. Umesto korejske ekipe, Kinda je dobila još jedno automatsko mesto u grupnoj fazi, kao rezultat ove izmene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: