MSI: Invictus Gaming i dalje besprekoran

Invictus Gaming je zabeležio još jednu pobedu četvrtog dana grupne faze Mid Season Invitationala, ovog puta protiv severnoameričke ekipe Team Liquid. Iako je u jednom momentu izgledalo kao da Liquid drži konce u svojim rukama, Invictus je uspeo da preuzme kontrolu i odmah zatim završi partiju u svoju korist.

eSports

Izvor: Nepenthe RUR

Ponedeljak, 13.05.2019.

19:01

MSI: Invictus Gaming i dalje besprekoran

Izvor: RUR Esports

Prednost je od početka otišla na stranu kineza, kada je njihov džangler – Ning obezbedio first blood n amidu protiv Jensena. U istom trenutku, Doublelift umire na bot lejnu u 2 na 2 skirmišu i IG stiče vrlo ranu prednost. Liquid ipak nije očajavao. U 13-om minutu, isforsirali su fenomenalan timfajt na midu, u kom su pokupili čak četiri kila. Invictus je gotovo po prvi put izgledao ranjivo.

Team Liquid je trebalo samo da nastavi sa pritiskom i rotacijama, ali taj plan nisu realizovali. Invictus forsira fajt, iz kog izlaze sa četiri kila na svojoj strani i odmah zatim uzimaju Barona. Lađe su potonule za severnoameričke fanove, kada je petorka IGa uletela u bazu Liquida, koji je očajnički pokušao da se odbrani. Iskusni Invictus ejsuje na kraju i završava partiju u 29-om minutu.

Aktuelni Svetski šampioni su ubedljivo prvi na tabeli sa svih osam pobeda, dok je Liquid rezultatom 3 – 5, trenuno na četvrtoj poziciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: