MSI: G2 Esports izdominirao legendarni SKT T1

Složićete se da grupna faza ovogodišnjeg Mid Season Invitationala nije mogla bolje da počne. U meču koji su svi dugo očekivali i najavljivali, okršaju između dve možda trenutno najbolje ekipe na svetu, evropski G2 Esports je pregazio legendarni SK Telecom T1.

eSports

Izvor: Nepenthe RUR

Petak, 10.05.2019.

15:38

MSI: G2 Esports izdominirao legendarni SKT T1

G2 je imao razvijen plan već u draft fazi: fokusirati i snowballovati top lejn, što se i desilo na Summoner’s Riftu. Evropljani su od početka zadali tempo korejcima, koji su se odlučili za nešto više skejling orijentisanu timsku kompoziciju. Nakon što je G2 otvorio mapu na mid i top lejnu, isforsirali su fajt, u kom su dobili tri kila. Uz pomoć Wunderovog Ryze ulta, odmah zatim su uradili Barona i krenuli pravo u bazu SKT-a.

Samouvereno su rušili kulu za kulom, dok je SKT bio potpuno nemoćan. Za svega 26 minuta, G2 Esports je potpuno izdominirao ekipu, koja ima najbogatiju istoriju u League of Legendsu. SKT T1 danas od 15 časova očekuje meč protiv Flash Wolvesa, dok se G2 odmah zatim sastaje sa aktuelnim šampionima sveta – kineskom ekipom Invictus Gaming.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: