Moguć povratak NIP-a na League of Legends scenu

Kako navodi direktor švedske organizacije, Jonas Gundersen, Ninjas in Pyjamas bi mogli da se povrate na League of Legends scenu nakon nekoliko godina odsustva.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Petak, 21.02.2020.

15:54

Moguć povratak NIP-a na League of Legends scenu

Za njih ovo će biti treći put da započinju ovu priču. Po prvi put su se pojavili još 2013. godine, kada su otkupili postavu Copenhagen Wovles-a. Tada je bio i njihov vrhunac, pošto su za njih nastupali Bjergsen, Svenskeren i Deficio, koji je kasnio postao komentator/analitičar.

2014. godine su prvi put obustavili rad, da bi se vratili 2017. godine, kada su otkupili akademski tim Fnatica. Taj projekat se nije završio uspešno, a NIP se ponovo našao van EU LCS-a.

Još uvek nam ostaje da vidimo na koji način će se vratiti, ali ne bi bio prvi put da se neka stara organizacija vrati u akciju nakon par godina odsustva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: