LEC – Izmene u sastavima već nakon prve nedelje

LEC liga je tek na početku letnjeg dela, ali neke od organizacije su već odlučile da eksperimentišu sa svojim sastavima.

eSports

Izvor: Nepenthe RUR

Petak, 14.06.2019.

18:32

LEC – Izmene u sastavima već nakon prve nedelje

Izvor: RUR Esports

Misfits Gaming je za ovu nedelju odabrao Tomas ’’Kirei’’ Juena za svog džanglera, dok će za Excel Esports na midu zaigrati Son ’’Mickey’’ Jang-min. Kirei će zameniti iskusnog Nubar ’’Maxlore’’ Sarafiana u Misfitsima, dok će u Excelu Horan ’’Special’’ Šefer otići na klupu. Izgleda da oba tima kalkuliša oko toga koji je sastav najbolji za tekuću sezonu.

Misfits Gaming je prvu nedelju završio rezultatom 1 – 1, gde su zabeležili pobedi protiv Roguea, ali su izgubili od Fnatica. Ovaj rezultat je očekivan, ali će ekipa svakako morati da poradi na svojoj igri, kako bi se nadmetala protiv najboljih ekipa LEC lige. Očigledno je d aorganizacija želi bolji plasman od osmog mesta, koji su ostvarili u prolećnom delu.

Excel se pošteno namučio tokom prve nedelje, gde su izgubili od Roguea i ekipe Schalke 04. Tokom pauze između sezona, Organizacija je potpisala Mickeya i veterana AD kerija Peter ’’Hjarnan’’ Frejšusa. Ipak, tokom prvi mečeva njihova igra nije imala preveliki uticaj na ishod mečeva. Mickey se u poslednje vreme nije baš proslavio, ali se Excel fanovi nadaju da će uspeti da pomogne svom timu tokom letnjeg dela LEC lige.

Ova dva tima će se sastati u prvom meču ove sedmice, kada ćemo imati priliku da vidimo koliki uticaj će ostvariti nove izmene u sastavima.Narednog dana, Misfitsi se sastaju sa Origenom, dok će Excel ukrstiti koplja sa Splyceom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: