Invictus Gaming osvojio titulu šampiona LPL lige

JD Gaming ima jednu od najboljih priča na svom putu do finala LPL lige, obzirom da su se kao osmoplasairani kvalifikovali za plej-of. Ipak, najtežu prepreku ipak nisu uspeli da pređu. Trenutni nosioci svetske titule šampiona – Invictus Gaming su u tri relativno lake partije demolirali JD i osvojili titulu šampiona, koja im je izmakla prošle godine.

eSports

Izvor: Nepenthe RUR

Nedelja, 21.04.2019.

20:49

Invictus Gaming osvojio titulu šampiona LPL lige

Izvor: RUR Esports

Prve dve partije su izgledale gotovo isto. IG je na plavoj strani draftovao jake heroje za svog top lejnera Kang ’’TheShy’’ Seung-loka, koji je potpuno izdominirao tokom prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva. Uz mid lejnera Song ’’Rookie’’ Eui-đina, koji je konstantno pritiskao svog protivnika na lejnu, IG je imao kontrolu nad mapom, što je otvorilo mogućnosti za roumovanje. JDG je svakako imao svoje prilike, ali je IG otvorio bot lejn i znatno otežao protivnicima da se povrate.

Treća partija je bila drugačija. JDG je draftovao jače sololejnere – Jaycea i Syndru, te su po prvi put u midgejm ušli sa prednošću. Gejm je bio izuzetno dinamičan sa čak 26 kilova u samo 16 miunuta. Kada su pokušali da skinu bot lejn inhibitor, Invictus Gaming je dobio veliki timfajt, nakon čega su nastavili agresivno da igraju uzimavši sve objektive na mapi. Nakon što su pokupili Barona u tridesetom minut, IG je odmarširao na bot lejn inhibitor protivnika, gde su dobili poslednji timfajt i došli do pobede.

Zahvaljujući ovom uspehu, Invictus Gaming se plasirao na prvi internacionalni turnir u godini – Mid Season Invitational, gde će odmeriti snage protivh trenutno najboljih ekipa na svetu. Prvi mečevi su zakazani za 1. maj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: