Intervju sa DoubleAiM-om: Želim da donesem titulu Zvezdi

Mnogi ljubitelji regionalne Esport Balkan Lige, bili su šokirani vešću da je Aleksa ’’DoubleAim’’ Stanković prešao u novi tim, nakon duge saradnje sa ASUS-om. Nakon što smo se uverili da nisu samo glasine u pitanju i da je zasita postao igrač Crvene Zvezde, kontakirali smo ga, kako bismo saznali kako se sve to izdešavalo. Evo šta je DoubleAiM imao da nam ispriča:

eSports

Izvor: Mila Jovanov RUR

Petak, 28.06.2019.

12:55

Intervju sa DoubleAiM-om: Želim da donesem titulu Zvezdi

Pozdrav Aleksa, kako si, šta se radi?

Pozdrav svima, odlično sam. Jako sam uzbuđen zbog nove EBL sezone. Radi se svašta, ali najviše se igra, bez obzira što je leto.

Kako je došlo do saradnje sa Crvenom Zvezdom i da li ti je bilo teško da odlučiš za koju ekipu ćeš igrati ove sezone?

Do saradnje je došlo iznenada i neočekivano. Bio sam na korak od toga da zaigram za italijansku ekipu Outplayed. Međutim, Zvezdina ponuda i opcija da ostanem kod kuće, u Srbiji, su me zaintrigirale. Glavni razlog zbog kojeg sam prešao jeste to što sam želeo promenu. Crveno – beli su mi to pružili bez odlaska iz regiona, a i nisam želeo da odem van EBL lige pre nego što ponovim titulu.

Kako su tvoji saigrači iz ASUS-a podneli tvoj odlazak i da li je bilo zamerki?

Obzirom da su svi moji saigrači iz ASUS-a otišli, i ja sam bio spreman da napustim organizaciju. I dalje je bilo jako teško otići, nakon toliko duge saradnje i truda koji sam uložio, naročito u Crvenu Zvezdu. Na kraju sam odlučio da pređem i mislim da sam doneo ispravnu odluku. Zamerki nije bilo.

Kako si dočekan u Zvezdi i zašto si odlučio da promeniš gotovo kompletan sastav?

Zvezda me je dočekala sa puno ljubavi i poštovanja. Na različite načine su mi pokazali koliko cene moj trud, rad, kao i titule i uspehe koje sam do sada zabeležio. Trenutno u LoL-u ne postoje trajni sastavi. U momentu kada sam ušao u tim, ni jedan igrač nije bio aktivan deo ekipe.

Ostatak intervju-a možete pročitati na RUR Esports

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: