Fnatic nastavlja borbu za titulu šampiona LEC lige

Od Vayne na midu, Veigara na botu, do zamene lejnova, Fnaticova serija protiv Splyce bila je prepuna iznenadnih pikova, koji su iznenadili sve. Fnatic je izađao kao pobednik, rezultatom 3 – 1, koji baš i nije najbolje merilo, kada govorimo o neizvesnoti partija.

eSports

Izvor: Nepenthe RUR

Nedelja, 07.04.2019.

00:55

Fnatic nastavlja borbu za titulu šampiona LEC lige

Izvor: RUR Esports

Ova best of 5 serija je bila izuzetno zanimljiva za gledanje, pogotovo u trećoj partiji, koje se pretvorila u takozvanu ’’clown fiestu’’. Nakon Fnaticove ubedljive pobede u prvom gejmu, Splyce se odlučio za mnoštvo nekonvencionalnih pikova. Naredni gejm počeo je neočekivanom zamenom top i bot lejnera na strani Splycea. Taktika koju veoma dugo nismo na Summoner’s Riftu, fenomenalno se isplatila Splyceu.

Kada se činilo da će Splyce preuzeti kontrolu u seriji, Fnatic je izdominirao u trećoj partiji. U poslednjem, četvrtom, gejmu, Splyce se odlučio za Veigara na bot lejnu, u nadi da Fnatic neće pronaći adekvatan odgovor. Ipak, mid lejner i novajlija Tim ’’Nemesis’’ Lipovšek, imao je svoj poket pik, u vidu Vayne na midu. Fnaticova odlična egzekucija timfajtova je ipak odlučila ovu seriju, te će Splyce morati da se strpi do letnjeg dela sezone, kada će ponovo imati priliku da se bore za titulu šampiona LEC lige.

Sa druge strane, Fnatic se u polufinalu sastaje protiv ekipe Origen, koja je danas izgubila rezultatom 3 – 0, od ekipe G2. Fnatic će morati da smanji broj grešaka i popravi svoju igru, ukoliko žele da postanu šampioni prolećnog dela LEC lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: