Crvena Zvezda zabeležila 1 – 1 prvog dana plej-in faze EU Mastersa

Jedno od najvećih evropskih League of Legends nadmetanja – EU Masters, koji organizuje ESL u saradnji sa Riotom, počelo je juče. Šampioni regionalnih liga nadmetaće se i ove godine za titulu. Naša regionalna EBL liga, ima ponovo dva predstavnika. Prvoplasirana bugarska ekipa Random5 ušla je direktno u grupnu fazu, dok će Crvena Zvezda morati da se izbori za svoje mesto kroz plej-in.

eSports

Izvor: Nepenthe RUR

Utorak, 09.04.2019.

23:58

Crvena Zvezda zabeležila 1 – 1 prvog dana plej-in faze EU Mastersa

Izvor: RUR Esports

Jučerašnjim mečevima započeta je plej-in faza, gde je Crvena Zvezda zabeležila rezultat 1 – 1. U prvoj partiji protiv ekipe Misfits Premier, crveno-beli se nisu najbolje proveli. Uprkos izuzetno agresivnom i dominantnom startu, koju smo od Zvezde viđali kroz gotovo celu EBL ligu, Misfitsi su preovladali u mid gejmu, zahvaljujući Kayle na top lejnu.

Zvezdina petorka je u durgom duelu dana pokazala znatno bolju igru protiv finske ekipe Nyrikki White, koju su lako savladali. Na leđima džanglera Lucjan ’’Shlatan’’ Ahmada, koji je pokazao fenomenalan gejmplej na Lee Sinu, obezbedivši nekoliko ranih kilova na mapi, Crvena Zvezda je za svega 26 minuta zabeležila prvu pobedu.

Našu ekipu već danas očekuju naredni mečevi, u kojima će se sastati sa poljskom ekipom devils.one i britanskim Diabolus Esportsom, od 23 i 19 časova, respektivno. Prenos uživo možete pratiti na oficijelnom Riot Games Twitch i Youtube kanalu, dok strim na srpskom jeziku možete gledati preko Fortuna Esports Twitch i Youtube kanala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: