Crvena Zvezda Esports organizuje svoj prvi turnir!

Jedan od novijih članova srpske League of Legends scene, Crvena Zvezda Esports, započinje seriju turnira u raznim igrama. Prvi turnir održaće se u nedelju, 3. decembra, a prijave su otvorene za sve amaterske LoL i FIFA igrače!

eSports

Izvor: B92

Petak, 01.12.2017.

19:49

Crvena Zvezda Esports organizuje svoj prvi turnir!

League of Legends predstavnik najtrofejnijeg srpskog fudbalskog tima, Crvene Zvezde, organizuje turnir u nedelju, 3. decembra, u prostoru igraonice LevelUp, u kojoj se ujedno nalazi i Gaming House LoL tima Crvene Zvezde. FIFA i LoL biće prve igre koje će se igrati na turniru, koji će se održavati svakog prvog vikenda u mesecu. Mečevi prvog turnira počinju od 10h, a broj ekipa je neograničen. Učešće na samom turniru se plaća, a najbolje takmičare očekuju vredne novčane, kao i materijalne nagrade. Prvi mesečni LoL turnir održače se u igraonici LevelUp u tržnom centru Stari Merkator. Broj ekipa nije ograničen, što znači da svako može učestvovati. Za registraciju tima potrebno je priložiti kotizaciju od 1500 dinara, odnosno 300 dinara po igraču, a nagrade za ovaj turnir su:

1. Mesto: 12.000 Din + oprema sponzora
2. Mesto: 5.000 Din + 5h PC (po igraču)
3. Mesto 3.000 Din + 2h PC (po igraču)
4. Mesto 2h PC (po igraču)

Pobednička ekipa takođe će dobiti priliku da se oproba protiv Zvezdinih igrača, koji će sa pobednikom ovog turnira odigrati prijateljski meč. Najpopularniji domaći sajt za organizovanje FIFA i PES turnira, Fudbalica, zajedno sa Crvenom Zvezdom Esports i igraonicom LevelUP održaće prvi mesečni FIFA turnir. Kao i kod League of Legends turnira, učešće se naplaćuje 300 dinara po igraču, a svoje umeće u fudbalu moći ćete da pokažete na Play Station 4 konzoli. Nagrade za FIFA turnir su:

1. Mesto: 4.000 Din + fudbalski dres
2. Mesto 1.000 Din + 5h PS4
3. Mesto 500 Din + 2h PS4
4. Mesto 2h PS4
Pored zabave, cilj ovog turnira biće i da skauti Crvene Zvezde primete mlade talente. Ko zna, možda baš vi budete zapaženi od strane uprave Crvene Zvezde i dobijete šansu da zaigrate za Esports tim našeg najtrofejnijeg fudbalskog kluba. Vašu ekipu možete prijaviti na sajtu LevelUp igraonice. Prijave traju do subote do 20h, a sve informacije o turnirima kao i rasporedu mečeva na samim turnirima možete pronaći na Crvena Zvezda Esports i LevelUp Facebook stranicama. Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: