LCS: FlyQuest se izborio za plej – of

Nakon nekoliko vezanih poraza, FlyQuest je zabeležio vrlo uspešan vikend, obezbedivši mesto u plej – ofu severnoameričke LCS lige. FlyQuest je moćnoj ekipi Team Liquid, uspeo da nanese drugi poraz u tekućoj LCS sezoni, u partiji koja je delovala izgubljeno nakon nespretno odigrane rane faze.

Izvor: Nepenthe RUR

Utorak, 19.03.2019.

23:13

LCS: FlyQuest se izborio za plej – of

Izvor: RUR Esports

Nakon što je Liquidov džangler Džejk ’’Xmithie’’ Pukero, pronašao kil nad Lukas ’’Santorin’’ Larsenom u pokušaju invejda, Xmithie je stekao veliku prednost, koja se prenela i na ostatak ekipe Liquid. Prednost se samo povećavala i delovalo je da će prvoplasirani Liquid zabaležiti petneasetu pobedu u sezoni.

Ipak, FkyQuest je uspeo da se povrati u gejm zahvaljujući timfajtu kod Barona, kada je njihov AD keri Džejson ’’WildTurtle’’ Tren, uspeo da ubije Xmithie-ja, što je onemogućilo Liquidu Barona. Nekoliko minuta kasnije uspeli su da se domognu jo jednog Barona, uz pomoću kojeg su obrisali Liquid sa mape.

’’Odlično se osećam. Sav trud se napokon isplatio. Mnogo smo radili kako bisme stigli ovde, pogotovo nakon 0 – 4 skora koji smo zabeležili prethodne dve nedelje. Ponosan sam na svoje saigrače, trenere i celu FlyQuest organizaciju’’, izjavio je WildTurtle.

FlyQuest se vraća na polja Summoner’s Rifta 23. marta, kada se sastaju protiv ekipe Cloud9.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: