Prvi detalji o peču 9.5

Riotovi developeri su nam dozvolili da provirimo i vidimo šta nas eventualno čeka u peču 9.5. Aktuelni peč 9.4 je pre pet dana stigao na sve servere, a sa sobom je doneo promene na herojima kojima je bilo potrebno balansiranje. Direktor dizajna Andrej ’’Meddler’’ van Run podelio je deo statistike nakon peča 9.4 i objasnio šta može da nas čeka u narednom, usled poslednjih balans izmena.

Izvor: Nepenthe RUR

Sreda, 27.02.2019.

16:38

Prvi detalji o peču 9.5

Izvor: RUR Esports

’’Peč 9.5 će najverovatnije biti manji. Sadržaće dodatna balansiranja šampiona, a dodatnih promena u mehanici ili sistemima (bounty, krit AD keri ajtemi i slično), najverovatnije neće biti’’, izjavio je Meddler. Dodao je da je trenutni peč u vellikoj meri postigao ono što je bila namera dizajnera, ali da će Riot i dalje motriti na drastičnije promene, kao što je Urgot nerf ili novi Counquerer. Bitna informacija je da developeri takođe rade i na poboljšanju bounty sistema, ali da veće promene najverovatnije nećemo moći da vidimo pre peča 9.6. Riot je zadovoljan poslednjim balansiranjem i smatra da igra ide u dobrom smeru, te da će peč 9.5 poslužiti za regulisanje manjih problema. Detaljnije o ovome možete pogledati na zvaničnom LoL forumu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: