Riot razmatra restartovanje tekuće ranked sezone

Mislite li da je ovo dobro rešenje?

Izvor: Mila Jovanov klan rur

Subota, 23.02.2019.

20:25

Riot razmatra restartovanje tekuće ranked sezone

Izvor: RUR Esport

Početkom nedelje pisali smo o tekućoj ranked sezoni i problemima na koje nailaze igrači. Jasno je da MMR sistem nije optimizovan i da se mnogo igrača našlo u znatno višim divizijama, te je League of Legends zajednica zatražila potpuno resetovanje sezone. Jedan od glavnih dizajnera igre Ed ’’SapMagic’ Altorfer, nedavno je objavio na svom Tviter nalogu da Riot razmatra mogućnost resetovanja, ali i prateće probleme.

Na početku sezone, Riot je implementirao nekoliko izmema u ranked sistem, uključujući nove divizije, bordere i pozicioni mečmejking. Odmah na početku igrači su primetili da nešto nije u redu sa MMRom i da je kvalitet samih partija znatno lošiji. SapMagic je napisao da je mala verovatnoća da ćemo videti potpuni reset, a čak i da se dogodi, tvrdi da to ne bi rešilo problem u potpunosti i da bi čak stvorilo dodatne komplikacije. Takođe je izjavio da bi se reset odnosio na Diamond diviziju i one iznad, ali da bi MMR problem i dalje bio prisutan. Ovo znači u teoriji da bi igrač sa 2000 MMR poena i dalje mogao da uđe u partiju sa nekim čiji je MMR 3000. Resetovanje bi takođe anuliralo hiljade sati koji su igrači uložili da bi napredovali.

Uprkos svim okolnostima, i dalje postoji nada da će se reset desiti, a SapMagic je dodao da će se u predstojećim pečevima detaljnije analizirati ovaj problem i način na koji će Riotovi developeri pokušati da ga reše.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: