G2 pregazio Misfits u jučerašnjem dugoiščekivanom okršaju

Jučerašnji okršaj između ekipa G2 Esports i Misfits najavljen je kao daleko najinteresantniji meč za ovu sedmicu. Produkcija LEC lige je bila toliko uzbuđena povodom ovog meča, da su čak napravili i video spot u najavi za ovu epsku borbu. Svi su bili spremni za neizvesnu bitku, ali ubrzo smo se razočarali.

Izvor: Nepenthe RUR

Subota, 16.02.2019.

18:17

G2 pregazio Misfits u jučerašnjem dugoiščekivanom okršaju

Izvor: RUR Esports

G2 je takoreći pregazio Misfitse za samo 29 minuta. Moćni G2 je draftovao izuzetno agresivan tim sa Jarvanom na top lejnu, Ireliom na midu, dok je na bot lejnu Perkz igrao Yasua. Misfitsi su u dvadesetom minutu partije već bili u zaostatku od 10000 golda. Jankos je imao fenomenalan gejm na Elise, heroju kojeg dugo nismo videli, te je završio sa zavidnim skorom 7/0/3. Iako je Maxlore igrao Karthusa u džungli, trenutno jedan od najsnažnijih pikova, nije uspeo ništa značajno da uradi. Misfits je draftovao izuzetno tešku kompoziciju koja fenomenalno skejluje u lejt gejmu sa Ryzeom na midu, Kalistom na botu i naravno Karthusom. Ovaj sastav jednostavno ne može da izgubi lejt, ali i te kako može da izgubi partiju ukoliko uopšte ne dođe do lejt gejma. Naravno, upravo to se i desilo, G2 je uništio Misfitse na samom početku i nije im dao prostora da dišu, što je rezultiralo lakom pobedom.

G2 je trenutno 9 – 0, dok su Misfitsi pali u drugu polovinu tabele sa trenutnim skorom 4 – 5. Ove ekipe danas igraju protiv Origena i Roguea, respektivno, gde bi trebalo da zabeleže lake pobede

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: